Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit március végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!
(A februárit én írtam ki)
Szabina! Nem tudom, hogy mi lehet, de nem minden ciklus egyforma, sok mindentől függ, én is voltam így és ennyivel megoldották a dolgot. Azért szerintem csinálj egy tesztet, az a legbiztosabb.
Ann! Nekem már van egy kislányom, szóval annyira nem visel meg a dolog, mint azokat, akik első babát szeretnék és évekig próbálkoznak. Nekünk ez volt a 7. hónap. A barátnőm meg azért bántott, mert ők nem akartak tesót és a másik barátnőm is így van ezzel. Amúgy nekem is volt egy vetélésem is már 5 éve annak.
Sziasztok!
Olvasgatlak benneteket és leírom a saját tapasztalatot.
Első terhességnél amely nem maradt meg, olyan erős tünetem volt nemvárt előtt, hogy tudtam hogy baba van. Mégpedig az hogy elég durván belenyillalt a hüvelyembe.
A második méhen kívülinél semmi tünet nem volt (csak orrvérzés).
A mostaninál semmi tünet nem volt, talán a nemvárt napján kezdődött az alhasi szurka, de nem olyan erősen mint az elsőnél. Ott már tudtam pozi tesztnél hogy nem méhen kívüli.
Szóval nagyon változó a tünet, hogy van-e vagy nincs még egy személynél is. Most pl nekem 7 hetesen alig van hányinger, de a mellem nagyon fáj főleg este, alig tudok aludni, na meg a melltartó segít. A hasi pici görcsök most elmúltak. Néha puffadok.
Így utólag azt mondom tök felesleges mensi előtti tünetet keresni, egy halom ciklusnál hittem azt hogy tünet aztán megjött. Most meg még ide is írtam, hogy semmit sem érzek aztán pozi lett teszt nemvárt előtt 2 nappal.
Bedit
Hát lányok, megjött. :(
Ma voltam pajzsmirigy mintavételen, azt olvastam nem fáj....nem a fenéket!!!!!! :D
Lüszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!