Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit március végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!
(A februárit én írtam ki)
Sziasztok!
8-as vagyok.Holnap után tesztelek,akkor leszek a 10.dpon.
De kicsit el vagyok keseredve,mivel nekem semmilyen tünetem nincs.
Se mellfájdalom,se görcs,se folyás,se semmi :(
Figyelgetem magamat,hátha,mert olyan sokat olvastam róla hogy ilyenkor már azért van aki felfedez magán 1-2 tünetet.Hát én nem :(
Viszont,ma rendeltem terhességi tesztet One Step 10-es érzékenységűt.Holnap vagy holnapután meg is érkezik,aztán mehet a tesztelés,bár ahogy érzem,ebben a hónapban sem lesz két csíkos a tesztem.
Valakinek van valamilyen tünete aki a napokban nem várja?Vagy esetleg van itt olyan mint én is hogy tünetmentes?
Sziasztok!
Igen ma voltam orvosnál...kért egy csomó vérvételt és hasi ill. nyaki uh-t...most 3 hónap pihi addigra meglesz minden eredményem :)!.
Szurkolok mindenkinek!
Nicol
Sziasztok #37 vagyok ismét.
Ami tegnap 3mm volt sztk-ban az ma már 7,5mm magán dokinál. :D
Kicsit írok magamról is.
Ugye írtam már, hogy úgy érzem, hogy ez a hónap esélytelen, így az esélytelenek nyugalma van rajtam! Ez azért fura, mert előző hónapokban, ha sejtettem is, hogy nem jött össze, kerestem a tüneteket és nagyon másra se tudtam gondolni. Naponta többször átszámoltam, hogy hányadik dpo-n lehetek stb. Ebben a hónapban semmi! Nem érint meg semmi... Igaz egyik nap elsírtam magam, mert barátnőm megszült és eszembe jutott, hogy mikor nekem elmondta, hogy kismama mi már próbálkoztunk (jobban mondva az volt az 1. hónapunk). A melleim mindig fájnak pé-től menzeszig, de most ez a mellfájás talán tartott 2 nap, azóta elvágták, a derekam se akarsz szétszakadni. Ez jó, mert nem szenvedek! Azt viszont érzem, hogy nagyon jöhetne már a jó idő, mert akkor még inkább nem lesz időm a babás dolgon agyalni + hulla vagyok. Minden este beájulok. Férjem mondta is, hogy egyik pillanatban beszélek, a másikban már alszok. :D Kicsit sok volt a tél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!