Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit március végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!

(A februárit én írtam ki)

2016. febr. 29. 08:13
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/311 A kérdező kommentje:
Lüszi! Azt szokták mondani, hogy minden ami a normálistól eltér az gyanús! :D Amúgy a tünetekkel még ráérsz, igazából ami ilyenkor van, ha van az a has szúrkálása, görcs... Ilyenekre gondoltam és a megérzésedre. A hányinger és társai még odébb lesznek.
2016. márc. 3. 14:58
 92/311 anonim ***** válasza:
Persze, nem is beszélem be a dolgot, teljesen felesleges. Barátnőm most szült gyönyörű kislányt, meg is néztük, de hát egyik szemem sír, másik nevet :)
2016. márc. 3. 16:03
 93/311 anonim ***** válasza:

Dehogy!nem kenodok el! :) foleg mert az aktus utani 14.-ik nap meg csak Hetfon telik le... Szoval tuti tesztelek meg! Ez most csak egy "hátha" teszt volt 😂 Ha nem lesz pozi,akkor pedig ugy is hamarosan nekilatunk,normalis idoben (nem mensi elott egy nappal) mert a mensim mar elmult ;)

A

2016. márc. 3. 16:16
 94/311 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem ma reggelre megjött...volt is 2 nagy tenyérnyi szövetdarab...hát nem tudom mire gondoljak...Na de majd az endodoki kedden mond valami okosat :)

Nicol

2016. márc. 3. 16:39
 95/311 A kérdező kommentje:

Lüszi!Az én baràtnőim közül egyik hétfőre van kiírva,a màsik 15 hetes terhes,ràadàsul mind a kettejüknek becsúszott baba.Én is ezt érze.

Nicol,nagyon sajnàlom! 😢

2016. márc. 3. 19:42
 96/311 anonim ***** válasza:
Nicol, nagyon sajnálom! Bedit
2016. márc. 4. 07:51
 97/311 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Kicsit rólam... Úgy érzem ez a hónap megint nem a mienk volt. A ciklus.hu szerint 2-án volt pé-m, de ez eddig soha nem találta el. Hétfőn (29) és kedden (1) volt nyákom, kedd (2) este volt egy nagyon enyhe fura érzésem a jobb petefészkemben, de alig észrevehető pár perces bizsergés. Szerda reggel fájt a méhem, de csak nagyon minimálisan és kevés ideig és akkor kezdett el fájdogálni a mellem is. Gondoltam majd akkor szerdán együtt leszünk, nem jött össze. Mondom nem adom fel, akkor csütörtökön, hát az se jött össze... :( Szóval már tuti késő lesz a mai a babához, mert szerintem már túl vagyok rajta. Amikor együtt tudtunk lenni :26, 27 és 1. Az előző heti még 100% korán volt, az 1-je meg csak 1 alkalom és ha 3-án volt pé-m, az is elég távoli... :( Szóval nagyon -nagyon kicsi az esély! :( És nem is tudom ki írta, de igen, ilyenkor az ember úgy érzi, hogy nem tett meg mindent a dolog érdekében, vágyik rá és csak peregnek a hónapok... :( Nekünk ez a 7. hónap.

2016. márc. 4. 08:13
 98/311 anonim ***** válasza:

Mindig olvasom h valaki naponta meg 2 naponta van együtt, ami szép és jó, de azok nem dolgoznak???!!! Nem azt mondom h havi 1x meg heti 1x kell csak így nézek h 2 naponta...oké... :D

Lüszi

2016. márc. 4. 08:49
 99/311 anonim ***** válasza:

"#37! Majd írd meg, ha kiderül, hogy mi van

veled! Remélhetőleg nem méhen kívül van."

Velem minden rendben, de talán a párommal is, most kicsit megnyugodott szerencsére.

Voltunk másik orvosnál. Talált egy nem egészen 3 mm pöttyöt méhen belül. :)))

Ami még szintén bármi lehet, sőt akár méhen kívül is lehet bármi rossz dolog ami még UH-n se látszik jelenleg.

Szóval a doki szerint is van arra esély, hogy elég későn, szerintem talán a ciklus 25-30. napja körül fogant, pláne, hogy 38-40. nap környékén tesztelve még full negatív tesztjeink voltak(talán csak nagyon belemagyarazni lehetett volna, de ugye ha csíkot akarsz látni akkor bármibe belelátod), aztán napokig nem néztük és 50. nap körül pozitív lett még a leggagyibb olcsó vaterás teszt is.

Most hcg vérvétel eredményt várunk, illetve pár nap múlva új hcg vérvétel. Ha kellő ütemben nő a hcg szint akkor picit örülünk, kb ez a lényeg ha jól értettem. :)

2016. márc. 4. 09:13
 100/311 A kérdező kommentje:

Lüszi! Mi mikor megismerkedtünk a férjemmel és míg vártuk a lányunk addig mi is 2 naponta, naponta együtt voltunk, pedig dolgoztunk is. Most 5 éve nyúzzuk egymást, a kezdeti fellángolás nincs, valljuk be, öregedtünk is és az öregember nem sportkocsi! :) + Ott a kislányunk, szóval nehéz és szerintem másnál is ez a helyzet... :D Mind1, egyszer csak sikerül pont jókor együtt lenni úgy, hogy ne kelljen megerőszakolnom! :)

#37! Ez tényleg egy kis öröm! Kívánom, hogy emelkedjen a hcg szint és babátok legyen, ami jó helyen is van! :) Azért majd írj!

2016. márc. 4. 10:17
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!