Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit március végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!
(A februárit én írtam ki)
Sziasztok! Nicol hogy vagy? Teszt?
Tuti hülye vagyok, de mi az az utro? :S Sokat olvastam, de utána még nem néztem és ahogy a hetemet nézem, nem nagyon lesz rá időm most se...
Kedves férfi vendégünk, köszöntünk! :) Majd írd meg, hogy mi volt az magánba!
Detty, 1 éve vagytok együtt és babát terveztek, ez de jó! Mi is hamar belevágtunk anno! Sőt... :) Mi is akkoriban többet voltunk együtt ( friss kapcsolat és gyerek se volt, így hamar összejött nálunk - sokat voltunk együtt ), de most nem akar jönni... De így se fogok ovu tesztezni, mert akkor mégjobban rágörcsölök és a párom kifejezetten rühelli az időzített sexet. Szóval megbeszéltük, hogy eztán nem is említem mikor van pé-m, mert akkor bepánikol, hogy teljesítenie kell, így kicsit vissza veszünk még mielőtt rámegy a kapcsolatunk. Nagyon szeretne babát, de rosszul éli meg a dolgot.
Rólam pár szó... Elvileg a ciklus.hu szerint tegnap volt pé-m, de tuti késik, mert tegnap este éreztem enyhe szúrást a jobb petefészkemben és ma reggel megint olyan érzés van a méhemben, mint amikor be van gyulladva. Szerintem holnap hajnalban lökődhet majd ki. Majd meglátjuk.
Hat csajok,nekem mara eltunt a mensim! Felettebb furcsa,hogy most csak 3napig tartott a megszokott 6helyett... Es mennyisegre is nagyon keves volt. Szoval en hetvegen tuti csinalok egy tesztet! :) drukkoljatok :)
A
Irtam ugye,hogy 3napig mensiztem es nagyon keves volt mennyisegre... Most pedig ugy gorcsol a hasam,mintha meg akarna jonni. (Normalis mensi alatt is csak az elso 2nap szoktam picit fajdogalni)😐 en mar nem tudom mit gondoljak,vagy remenykedjek-e egyaltalan...! 😕
A
Lecsúsztunk az ovuról :( majd jövő hónapban.
Dia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!