Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit március végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!
(A februárit én írtam ki)
8-as ha tegnap volt pozi az ovuteszted akkor ma van ovud és 14-re nem várod :).
10-es megmutatod a hődet?
Bedit berágtam,hogy a 10-es teszt nem akar semmi erősödést mutatni és csináltam egy 25-ös one steppet :)
Már nem tudom mi van így...
Nicol
Sziasztok!
8-as vagyok!
Nagyon kezdő vagyok még ezen a téren :)
31 naposak a ciklusaim,és most használtam először ovu tesztet.Az utolsó mensitől számoltam,így jött ki nekem a 10.-e.De akkor ezek szerint az ovu teszt a döntő hogy mikor nem kellene megjönnie.
De így legalább megtudtam hogy március 14 :) Ezzel is okosabb lettem,és tanultam valami újat :)
Mindenkinek mihamarabb pozitív tesztet kívánok :)
8-as örülök,hogy segítettem :)
Nicol
Igazi tesztgyáros vagy Nicol! Én ezen is látok valamit. Most vagy 9 dpo-n vagy 10? Már össze vagyok zavarodva.
Esetleg egy másik fajta tesztet is próbálhatnál, mondjuk x-epilt. Az x-epilen egyébként nekem volt mindig valami halvány (hamar megjelenő száradási csík), de amikor most babás lettem az a halvány száradási csík mégis másabb volt, a csíknak volt széle, és tudtam, hogy ez most más, még ha időn túl is jött egy picit ki (15 percre kb.).
Izgulok érted, kíváncsi vagyok a végkifejletre! Remélem ebből a szép pozi lesz!
Drukk: Bedit
Bedit 10-12 dpo-ig bárhol lehetek,de inkább 11 ha azt nézzük,hogy aznap még megrepedt a tüsző amikor a doki látta..én már nem értem ezeket komolyan mondom...az ok elfogadnám,hogy a 10-es szórakozik velem,hogy mindig csíkos valamiért,de a 25-is?Az már durva számomra..
Nicol
Nicol nekem is egyfolytában csíkosak voltak (iszonyat halványan) a tesztjeim, egyik kevésbé, másik jobban (és mensi felé egyre jobban mindig :) ), én is idegeskedtem miatta. Aztán el kellett fogadnom, ez az alap nálam (de előtte ciklusról ciklusra megjártam ezt az utat, mint te most), és már nem vettem komolyan ezeket a teszteket, valahogy átállt az agyam, és már nem is idegeltem magam azon, ha valami látszódik rajta. Amikor tényleg a baba húzta a halvány csíkot (10-11 dpo x-epil), akkor azt éreztem a tesztet látva, ez bizony nem lehet szellem ezt meg is írtam a feburári csopiba,pedig fotózhatatlan volt. És így is lett.
Ne idegeskedj Nicol, ha még csak esetleg 10 dpo-n vagy, szerintem szerdán már tuti tudni fogod mi a helyzet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!