Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit március végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!

(A februárit én írtam ki)

2016. febr. 29. 08:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/311 anonim ***** válasza:

8-as ha tegnap volt pozi az ovuteszted akkor ma van ovud és 14-re nem várod :).

10-es megmutatod a hődet?

Bedit berágtam,hogy a 10-es teszt nem akar semmi erősödést mutatni és csináltam egy 25-ös one steppet :)

[link]

Már nem tudom mi van így...

Nicol

2016. febr. 29. 12:35
 12/311 anonim ***** válasza:
29%
Csatlakoznék hozzátok.mi 22hónapja várjuk a mi kis csodánkat és március 12-re nem várom a mensim:-(( Túl vagyok egy nőgyógyászati műtéten párom a második sperma vizsgálatra megy 10-én.próbáltam a méhpepmpőt,ovu teszteket de eddig semmi:-( drukkolok mindenkinek...jah és a férjem tesója aki 20éves tegnap bejelentette h felcsinálta a barátnőjét akivel kb fél éve vannak együtt:-((( minden percben sírni tudnék
2016. febr. 29. 12:39
 13/311 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

8-as vagyok!

Nagyon kezdő vagyok még ezen a téren :)

31 naposak a ciklusaim,és most használtam először ovu tesztet.Az utolsó mensitől számoltam,így jött ki nekem a 10.-e.De akkor ezek szerint az ovu teszt a döntő hogy mikor nem kellene megjönnie.

De így legalább megtudtam hogy március 14 :) Ezzel is okosabb lettem,és tanultam valami újat :)

Mindenkinek mihamarabb pozitív tesztet kívánok :)

2016. febr. 29. 13:11
 14/311 anonim ***** válasza:
100%

8-as örülök,hogy segítettem :)

Nicol

2016. febr. 29. 13:18
 15/311 anonim ***** válasza:

Igazi tesztgyáros vagy Nicol! Én ezen is látok valamit. Most vagy 9 dpo-n vagy 10? Már össze vagyok zavarodva.

Esetleg egy másik fajta tesztet is próbálhatnál, mondjuk x-epilt. Az x-epilen egyébként nekem volt mindig valami halvány (hamar megjelenő száradási csík), de amikor most babás lettem az a halvány száradási csík mégis másabb volt, a csíknak volt széle, és tudtam, hogy ez most más, még ha időn túl is jött egy picit ki (15 percre kb.).

Izgulok érted, kíváncsi vagyok a végkifejletre! Remélem ebből a szép pozi lesz!

Drukk: Bedit

2016. febr. 29. 13:22
 16/311 anonim ***** válasza:

Bedit 10-12 dpo-ig bárhol lehetek,de inkább 11 ha azt nézzük,hogy aznap még megrepedt a tüsző amikor a doki látta..én már nem értem ezeket komolyan mondom...az ok elfogadnám,hogy a 10-es szórakozik velem,hogy mindig csíkos valamiért,de a 25-is?Az már durva számomra..

Nicol

2016. febr. 29. 13:25
 17/311 anonim ***** válasza:

Nicol nekem is egyfolytában csíkosak voltak (iszonyat halványan) a tesztjeim, egyik kevésbé, másik jobban (és mensi felé egyre jobban mindig :) ), én is idegeskedtem miatta. Aztán el kellett fogadnom, ez az alap nálam (de előtte ciklusról ciklusra megjártam ezt az utat, mint te most), és már nem vettem komolyan ezeket a teszteket, valahogy átállt az agyam, és már nem is idegeltem magam azon, ha valami látszódik rajta. Amikor tényleg a baba húzta a halvány csíkot (10-11 dpo x-epil), akkor azt éreztem a tesztet látva, ez bizony nem lehet szellem ezt meg is írtam a feburári csopiba,pedig fotózhatatlan volt. És így is lett.

Ne idegeskedj Nicol, ha még csak esetleg 10 dpo-n vagy, szerintem szerdán már tuti tudni fogod mi a helyzet! :)

2016. febr. 29. 13:41
 18/311 anonim ***** válasza:
Sziasztok, én nem mérem a hőmet, nem csináltam ovu tesztet, de örülnénk egy babának. 28 naposak a ciklusaim. Naptár és nyák alapján jókor voltunk együtt, reménykedem. Márc. 6-ra nem várom. Most vagyok a a 8. dpo-n, tegnap és tegnapelőtt enyhe mensis hasgörcsöt éreztem. Félek, hogy bebeszélem magamnak a tüneteket. Szurkolok mindenkinek!
2016. febr. 29. 13:42
 19/311 anonim ***** válasza:

Nekem van görbém, ilyen:

[link]

Hétvégente nem mérek, győz a lustaság :)

2016. febr. 29. 14:23
 20/311 anonim ***** válasza:
60%
En szivesen csatlakoznek,csak az elozo kerdesedhez is irtam es kb mindenki szart ram es mindenki csak azzal beszelgetett/valaszolt,aki mar elejetol kezdve irkalt... Azert sok sikert mindenkinek!
2016. febr. 29. 14:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!