Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit március végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!

(A februárit én írtam ki)

2016. febr. 29. 08:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/311 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Szépen gyűlik a csapat.Gyorsan àtolvastam.Az előző hetem és a mostani is elég húzós a munkahelyemen,itthon meg anya vagyok.Először is mindenkinek megy a drukk!Màsodszor pedig Beditnek igaza van,h mindenki írjon valami nevet vagy kezdőbetűt,h tudjunk azonosítani.Harmadszor meg Kedves 20-as,sajnàlom ha úgy érzed,hogy nem foglalkoztunk veled!Az előző kérdést én írtam ki,de én se "ismertem" senkit.Sajnos én se tudok mindig mindenkinek vàlaszolni személy szerint,aki írt,de igyekszem!Amúgy aki sűrűbben ír,azzal könnyebb kommunikàlni.

Egy szó mint szàz,vàrom a fejleményeket és drukkolok mindenkinek!

2016. febr. 29. 19:32
 32/311 anonim ***** válasza:

[link]

Esti tesztelés eredménye.

2016. febr. 29. 23:24
 33/311 anonim ***** válasza:

Utolso ez nagyon jooo!!! Gratulalok! :)

A

2016. márc. 1. 11:27
 34/311 anonim ***** válasza:

Sziasztok! 10-es vagyok. A nevem Ancsi. Én 8-ra nem várom. Ovutesztem 22.-én lett pozitív, gondolom, akkor 23.-án volt ovum, akkor mindhárom nap voltunk együtt... Nagyon reménykedem. Ma vagyok 7. dpo-n... Ti mikor mertek először tesztelni? Van aki már nem várt előtt próbálkozik a teszttel? Ha igen mikor érdemes?

Ancsi

2016. márc. 1. 12:05
 35/311 anonim ***** válasza:

Köszi, de egyelőre nem merünk reménykedni. Majd ha az orvos is azt mondja, mert ez több, mint 50 nappal az utolsó mensi után lett ilyen, 36-40 nap környékén kb semmi sem látszott vagy csak nagyon erős fényben. Igaz, hogy előtte hónapokban is 36-40 napos ciklusok voltak.

Azt olvastam, hogy sajnos sokszor betegség, pl ciszta okozza a pozitív tesztet.

2016. márc. 1. 13:00
 36/311 A kérdező kommentje:

Utolsó, megy a drukk! Mikor mész orvoshoz?

Ancsi! Én az elmúlt hónapban elég korántól, elég sokat teszteltem, mert úgy éreztem, hogy az a hónap más... De persze semmi eredménye nem lett... Most megfogadtam, hogy a 11. dpo előtt tuti nem tesztelek... Igaz még az is korai, de van otthon pár One Step 10-es test és most várom a szállítmányt a hónapban! :) Az másfajta lesz, de 10-es. Szóval, ha van kedved, van sok teszted és nem tör le, ha negatív, akkor olyan 11. dpo körül tesztelhetsz. Lehet most sokan megköveznek, de mások vagyunk... Ha kibírod, akkor várj a nemvárt előtti napig vagy a nemvárt napjáig!

2016. márc. 1. 14:07
 37/311 anonim ***** válasza:

#32-es vagyok és amúgy férfi. :) Az sztk orvossal nem vagyunk elégedettek (előző ciklus 40 napos volt a megszokott 32-36 helyett és nagyon erős gyanús tünetei voltak amik máskor soha, pl mellfeszülés/növekedés. Még pozitív tesztek is voltak, bár nem ilyen erősek mint most - gondoltuk majd a doki megmagyarázza a tüneteket, a késést, és a pozitív teszteket de még egy vérvételre se küldte el csak közölte, hogy biztos rossz volt a teszt.)

Szóval megegyeztünk, hogy keresünk magánorvost. Találtunk is neten, de úgy tűnik hogy jövő hétnél előbb oda se lesz időpontja.

Mi nem űzzük még ezt tudományos szinten, pl ovuláció idejét nem szamolgatjuk, épp csak belekezdtünk december környékén védekezés nélkül lenni. Örülünk ha sikerül, de akkor sincs semmi baj ha csak hónapok múlva.

2016. márc. 1. 16:20
 38/311 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok csajok! Én is itt vagyok :) nekem még nem volt ovum, hétvégén lesz valamikor...megbeszéltük a párommal, hogy mivel még csak egy éve vagyunk együtt, nem feszülünk nagyon rá a témára, de ezt nem lehet másképp csinálni.:) mivel nem védekezünk és majdnem mindennap együtt vagyunk, ezért remélhetőleg össze fog jönni! Szoktalak Titeket olvasni neki, és ma meséltem neki arról, hogy nem csak terhességi teszt van, hanem ovulációs is, és azt mondta, hogy szerezzek be egy párat:) elmondjátok nekem, h h működik ez? Tudom, hogy ugyanúgy szinte, mint a hcg, de ennek nem mindegy, hogy mennyire erős a második csíkja ugye? Reggeli első vizeletből kell megcsinálni ezt is? Ha látom, h eleg eros az azt jelenti, h aznap van ovu? Szorítok Mindenkinek! Detty
2016. márc. 1. 17:00
 39/311 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Detty, szerintem itt nagyon jól össze van foglalva a használata!

Bedit

2016. márc. 1. 17:58
 40/311 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen Bedit!!!! Már mindent értek!:) DMes tesztek mennyire megbízhatóak? Detty
2016. márc. 1. 19:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!