Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit március végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!

(A februárit én írtam ki)

2016. febr. 29. 08:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/311 anonim ***** válasza:

Én nem tudom milyenek én régebben netes olcsóbb lh tesztet vettem 25 db-os kiszerelésben. Az lh-ból több kellhet, mint hcg-ből, és a minőségileg szerintem nincs nagy különbség. Egyszer vettem én is DM-ben vagy Rossmannban, de baromi drága volt anno.

[link]

Pl ez itt teljesen jó árban van szerintem. Bedit

2016. márc. 1. 19:22
 42/311 anonim ***** válasza:

Bedit ehhez mit szólsz?25-ös esti teszt...viszont barnázom utró mellett tegnap este óta

[link]

Nicol

2016. márc. 1. 19:53
 43/311 anonim ***** válasza:
Ez most X-epil? Felnagyítva jobban látom a csíkot. De te biztos erősebben is látod! Még mindig kétséges hogy a baba csíkoz-e. Ha ez x-epil, és holnap is csinálsz, egyértelműbbnek kell lennie! A barnázás lehet jó jel is, reméljük elmúlik! Nekem ilyesmi volt az első x-epilem, olyan lilás rózsaszínes piszokhalvány csíkkal. És nem forgatásnál láttam, hanem természetes fénynél. Én nagyon drukkolok neked Nicol. Holnap tesztelsz? Ami biztos, hogy a korai halvány tesztek nem baba miatt voltak, ha most viszont tényleg baba van, akkor ez a teszt lenne az első igazán helytálló teszt és innentől számítanunk kellene erősödésre! Hú nagyon drukkolok neked! Bedit
2016. márc. 1. 20:09
 44/311 anonim ***** válasza:

One step a teszt és nem x-epil...

Az alsó a tegna esti a felső a ma esti...én erősebbnek látom a mait mint a tegnapit.Szerinted ha holnap is marad a barnázás akkor szedhetek több utrót?

[link]

Nicol

2016. márc. 1. 20:22
 45/311 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom hogy az utrot, akik a peteéréstől szedik, a várható mensi napjáig folytatják mert addigra már van jele legtöbbször a teszten a babának. Azaz ha 14 dpo-n még mindig nem egyértelmű a teszt vagy negatív (persze ha biztos az ovu napja), abba kell hagyni. De ha nincs baba sokaknak utro mellett is megjön, csak esetleg később egy picit. Nicol, holnap szerintem már látnod kell neked erősödést a teszteden úgy, hogy nem vagy bizonytalan benne, hogy ez most halvány pozitív vagy nem. A doki mit mond az utroval kapcsolatban? Ha a ciklusod nézzük akkor ha jól emlékszem minimum 10 dpo-n vagy max 12 dpo-n, ergo én péntekig szedném az utrot ,és ha addig nincs meggyőző csík a teszten, abbahagynám. De többiek szóljatok, ha rosszul mondom. Bedit
2016. márc. 1. 20:32
 46/311 anonim ***** válasza:

Én biztos vagyok benne,hogy erősödött mert élőben egy picivel erősebb és szemmel látható a kettő közti különbség és a main már távolabbról is látom.Én attól tartok,hogy kevés az utrót.Múlt hónapban is ennyit szedtem,de ott nem volt barnázás sőt ahogy ráhagytam utána 2 nappal jött csak meg...Ha de messze van még péntek :)

Nicol

2016. márc. 1. 20:37
 47/311 anonim ***** válasza:
Most olvasom újra, hogy azt írtad több utrot... A doki mennyit mondott? Mennyit szedsz most? Ha holnap a teszted erősödne vagy holnapután én az alapján szednék több utrot, gondolom azt mondhatta az orvos ha pozitív a teszt. Bedit
2016. márc. 1. 20:39
 48/311 anonim ***** válasza:
Nicol, ha most ott van ez a csíkocska és azért van ott amiért ott kell lennie, akkor tényleg nem kell már sokat várnod, türelem :) Várom a holnapi teszted. Ilyenkor már érdemes lehet holnap este is tesztelni, nekem erősebb volt az esti 12 dpo-s tesztem, mint a reggeli. Izgalmas, látom én is csíkot! Bedit
2016. márc. 1. 20:43
 49/311 anonim ***** válasza:

Bedit mindig csak este erősebb a tesztem...reggel szinte alig látható a 10-es este a 25-ös meg erősödést mutat..Pénteken lesz 1 hete,hogy szedem az utrót napi 1*2 szemet a 100-ból hüvelyen keresztül.Arra nem tért ki a doki,hogy ha terhes vagyok akkor emeljem-e mert mivel progihiányom alapból nem volt így csak biztonságból kaptam..az előző terhességnél is már csak akkor barnáztam amikor megállt a szívecskéje az akkori babánál.Esetleg arra gondoltam,hogy nem marhatta fel a hüvely falát esetleg és abból jön ez a barna?

Nicol

2016. márc. 1. 20:48
 50/311 anonim ***** válasza:

Szia Nicol, jó reggelt!

Én is szedek utrot ugyanannyit mint te, mikor pozi lett a tesztem felhívtam a dokit, hogy szedjem-e az előzéményeim miatt meg maradt két dobozom. Azt mondta igen és 2 golyót kell esténként használnom. Nekem sincs bizonyítottan progihiányom, csak biztonsági eset.

Nem tudom okoz-e barnázását az utro.

Bedit

2016. márc. 2. 06:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!