Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit március végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!

(A februárit én írtam ki)

2016. febr. 29. 08:13
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/311 A kérdező kommentje:

Dóri!Én szívből kívànom,hogy terhes legyél!Na meg persze vàrom a fejleményeket!

Azon agyaltam,hogy nekem anno volt-e valami tünetem,de semmire se emlékszem.Első terhességnél nem is gondoltam,hogy az vagyok.Nem védekeztünk,de nem gondoltam,hogy ilyen hamar összejöhet.4 nap késésnél teszteltem először,de nem hittem,hogy poizitív lesz.Tisztán emlékszem arra a napra! 😊 Pàrom lakàsàból mentem haza anyuékhoz reggel.Pàrom màr dolgozott,gondoltam egyet,vettem egy tesztet.Egyedül voltam otthon,megcsinàltam,5 perc múlva vissza a wc-be.Ott volt a 2 csík!Lerogytam a wc-re és sírtam,majd nevettem,majd sírtam.Örültem neki,de féltem is!22 éves voltam,akkor még a fősulin se végeztem és kemény 1 hónapja voltunk együtt...Írtam egy sms-t a pàromnak,hogy van valaki,aki nagyon akar jönni hozzànk.Levàgta,màr csörgött is a telefonom.Nagyon örült,a kemény dió a szüleim voltak! 😮😊 Aztàn kb. onnantól mindig erősen görcsöltem,el is ment.Majd 3 hónap múlva màr újra próbàlkozhattunk,akkor se gondoltam,hogy sikerült.Még csak nem is késett,de pàrom mondta,hogy te terhes vagy.Azt nem tudom miből gondolta és mivel anno nem foglalkoztam tünetekkel,nem is tudom mi volt akkor...Semmire se emlékszem!Meg megint csak nem hittem,higy az első éles hónapban sikerül.Akkor a nemvàrt előtti este elmentünk bulizni,éreztem,hogy nem kerek valami és mivel reggelre nem jött meg (nekemmindigb

2016. márc. 10. 19:06
 152/311 A kérdező kommentje:

Na szóval...

(mivel nekem mindig reggelre jön meg),teszteltem.A pàrom még aludt,pozitív volt.Elfutottam,vettem még 1 tesztet és egy képeslapt,ezekkel keltettem a pàrom! 😊

2016. márc. 10. 19:09
 153/311 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Amennyire tudom, követlek titeket. 1x már írtam nektek. Nekem kb ma-holnap van peteérésem, szóval jó sokat kell még várni márc. végéig. Remélem már jó idő lesz, lehet csavarogni a gyerkőcökkel, attól az ember kedve is ezerszer jobb és kevesebb idő jut agyalni :). Sajna a múlt hónapi spontán vetélés után nehéz elterelni a gondolataimat. Ti hogy vagytok? N
2016. márc. 11. 07:13
 154/311 anonim ***** válasza:
lányok, én még mindig alig hiszem el állapotban vagyok, meg egy kicsit félek is, h minden rendben legyen. Amúgy az a legújabb, h tüsszentésrohamok jönnek rám állandóan, napba nézés nélkül persze :) anyósom meg is jegyezte a minap, h jól megfázhattam...mire mondtam, h háát pedig én nem érzem magam betegnek.. :) Ann.
2016. márc. 11. 08:01
 155/311 anonim ***** válasza:
jaajj kedves kérdező, csak most olvastalak, nagyon nagy GRAATTTUUUU Neekeed is!!!waaoooohhhooo Ann.
2016. márc. 11. 08:03
 156/311 anonim ***** válasza:
jah, megint én, most vettem csak észre, h az a történet folytatása... :S Ann. telljesen káosz vagyok
2016. márc. 11. 08:06
 157/311 A kérdező kommentje:
Semmi baj Ann! Remélem hamarosan gratulálhatsz is! Már nagyon jó lenne! :)
2016. márc. 11. 08:26
 158/311 A kérdező kommentje:

N! Hajrá itt a 4 napos hosszú hétvégén! Mindent bele! Innen megy a drukk! Amúgy én mit meg nem adtam volna, ha most lehetne pé-m! Na, de mind1. A spontán vetélést sajnálom... :( A jó időt meg én is nagyon várom már, hogy mi s sokat tudjuk kirándulni, úgy gyorsabban megy az idő!

Ann! Az lemaradt, hogy nyugi, minden rendben lesz! :D Tegnap én is egész este tüsszögtem, de én megfáztam! :D

2016. márc. 11. 08:31
 159/311 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok 8-as vagyok!

Gratulálok azoknak akik pozitívat teszteltek :) Olyan jó nektek!Irigyellek titeket!

Én ma vagyok a 11.dpo-n.Nemrég csináltam egy tesztet,és nem tudom eldönteni hogy mit is látok rajta :/

Ott a második csík,de jóval véknyabb,és halvány.

Úgy félek hogy száradási csík vagy szellemcsík :(

Megpróbálok majd csinálni róla képet,remélem fog rajta látszani,és felteszem nektek.

2016. márc. 11. 15:21
 160/311 anonim ***** válasza:

Itt a kép,bár nem sikerült valami jól :( De egyszerűen nem tudom jobban lefényképezni :( Látjátok azért?

[link]

2016. márc. 11. 15:58
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!