Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit március végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!
(A februárit én írtam ki)
Menj el dokihoz! Ha lat vmit, felmarodast, v petezsakra utalo jelet, szep vastag nyalkahartyat, barmit ami terhessegre utal, ad gyogyszert.
Andi
Csináltam reggel patikait is és ha akarom van rajta valami ha akarom nem....még holnap reggel próbálkozok hátha mutat valamit...13-ra van időpontom dokihoz.Addig nem érdemes mennem se.Ha egy picit véreznék vagy valami akkor ügyelet.Gyógyszerem van itthon,de nem akarom még elkezdeni mert ez így elég kétesélyes...
Nicol
Hát ez nagyon fura Nicol! A gyógyszertári tesztet is felrakod? Én nagyon drukkolok!
Mától elérhetőbb leszek, mert dolgozok és végre gyerek nélkül( :D ) és úgy néz ki mától otthon is lesz újra net.
Ma kiírom vagy holnap az új kérdést és belinkelem ide nektek is, hogy aki akar tud csatlakozni illetve aki sikerrel járt és nyomon szeretné követni a többieket, ott megteheti! :)
Nekem elvileg tegnap volt ovum (középidő szerint), de nyákom meg 24-én és 25-én volt, azóta nem. Ebben a hónapban elmaradt a hasfájás, igaz ha valamelyik napra kellene mondanom, akkor hétfőn reggel éreztem valamit, de az se mérvadó. A mellem már vasárnaptól fáj, szóval tuti előbb volt, mint tegnap. A következő mensi esedékessége április 12, majd kiderül...
Itt az új havi kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Sziasztok!
Tegnap is és ma is egy nagy negatívat teszteltem ráadásul tegnap este már volt valami rózsaszín folyásom...hihetetlen,hogy ennyire becsapott a teszt...
Nicol
Esküszöm ennél jobb ha csak sima negatív mind és megjön...
Lüszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!