Hogy mondjam meg a szüleimnek hogy megszeretném tartani a babát? Irjatok kérlek.!
17 éves vagyok teherbe estem a páromtól lassan 1 éve vagyok vele, de már előtte mi sokáig jó barátok voltunk. Terhes lettem tőle, tulajdonképpen ezt valahogy így is terveztük. Tegnap megmondtam a szüleimnek kiakadtak anyum mindenképp az abortuszt akarja apum viszont nem tudja.. Annyit kérdezett mit szeretnék, én mondtam hogy megakarom tartani de annyit válaszolt rá hogy majd megbeszéljük. A párom nagyon örül neki és a családja is mert őket is régóta ismerem a párom hugával egy osztályba jártunk és mindig a legjobb barátnők voltunk.
Mire megszületne a pici 18 lennék már.
De anyum azt mondja nem lennénk képesek felnevelni egy kisbabát mert nincs iskolám a párom most nem dolgozik.
Ez eddig Oké. De az iskolát eltudnám végezni ameddig a baba nem születne meg addig járnák ugyanúgy aztán 1 évet halaszthatnák és meglenne a szakmám, a párom pedig visszamehet Németországba ahol megkeresné havonta a 350.000 400.000.
Hogy vegyem rá őket hogy ne vetessék el tőlem? Nekem ez nagyon nagy lelki megterhelés lenne mert idegen kisgyerekeket annyira tudok szeretni hát még a sajátomat.. Segítsetek kérlek..
Szerintem senkit nem érdekel a lányod véleménye. Most még nevet de kitudja mi lesz később?
Nem azokkal van a gond akik fiatalon szülnek hanem azokkal akik lenézik őket mert nem 25,30,35 évesen szülnek! Tök mindegy hogy szegény vagy gazdag a végén mindenki egy helyre kerül és ott hidd el ba*zhatod a pénzed, meg az okosságod meg a szakmád mert rohadtul nem fog senkit érdekelni!
Csak az észt tudjátok osztani de ilyenekbe nem gondoltok bele !
Hát igen. És akkor nekünk nincs eszünk mert 17-18 évesen gyermeket vállalunk!
Segítséget kér az ember és ezek meg osszák az észt! Mintha a seggéből rántott volna ki!
Mibe kellene belegondolni? Hogy mind meghalunk? És ugyanúgy a föld alá kerülünk?
Jah, bameg, akkor ne is egyél, mert úgyis megéhezel.
Na latod ki nem szarta le a lanyod meg a te velemenyed?
Egyebkent koszi jol vagyunk 😁 a lányom már augusztusban 5.életévét tölti én meg már egy jó ideje dolgozok és még nem haltunk éhen 😘
A 9. válaszoló vagyok, az édesanya, aki anno válaszolt neked meg kérdéseket tett fel inkább. (Én egy idősebb korosztály vagyok :)
Örülök, hogy megszületett a baba és lassan iskolás :)
Ezzel együtt nagyon kíváncsi vagyok, milyen nehézségeitek voltak/vannak... minden életszakaszban nyilván vannak/lesznek neveléssel kapcsolatos kérdések/gondok.
Nem is erre vagyok kíváncsi, hiszen minden gyereknek van dackorszaka, iskolakezdés, oviba beszoktatással kapcsolatos bizonytalanság stb. Mindannyian àtmegyünk ezeken.
Inkább az érdekel, hogy sikerült venned az akadályokat, hogy alakult az életetek?
Összeházasodtatok? Együtt maradtatok a pici apjával? Hol éltek? Hogy sikerült valami egzisztenciát kialakítani? Hogy álltok most, 5 év után?
Hogy reagált a környezeted? Hogy tudtál/tudsz az esetleges lenézéssel/bántással megküzdeni a mindennapokban?
Hogy tudsz dolgozni? Milyen munkakörben? Mindannyiunknak nehéz a karrier/család időbeosztást jól összehozni, fiatalon talán másabb...
Sikerült leérettségizni, szakmát szerezni?
Szóval ilyesmik :)
Köszi és remélem, 5 év távlatából is jól döntöttél. Sok sikert a mindennapokban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!