Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy mondjam meg a szüleimnek...

Hogy mondjam meg a szüleimnek hogy megszeretném tartani a babát? Irjatok kérlek.!

Figyelt kérdés

17 éves vagyok teherbe estem a páromtól lassan 1 éve vagyok vele, de már előtte mi sokáig jó barátok voltunk. Terhes lettem tőle, tulajdonképpen ezt valahogy így is terveztük. Tegnap megmondtam a szüleimnek kiakadtak anyum mindenképp az abortuszt akarja apum viszont nem tudja.. Annyit kérdezett mit szeretnék, én mondtam hogy megakarom tartani de annyit válaszolt rá hogy majd megbeszéljük. A párom nagyon örül neki és a családja is mert őket is régóta ismerem a párom hugával egy osztályba jártunk és mindig a legjobb barátnők voltunk.

Mire megszületne a pici 18 lennék már.

De anyum azt mondja nem lennénk képesek felnevelni egy kisbabát mert nincs iskolám a párom most nem dolgozik.

Ez eddig Oké. De az iskolát eltudnám végezni ameddig a baba nem születne meg addig járnák ugyanúgy aztán 1 évet halaszthatnák és meglenne a szakmám, a párom pedig visszamehet Németországba ahol megkeresné havonta a 350.000 400.000.

Hogy vegyem rá őket hogy ne vetessék el tőlem? Nekem ez nagyon nagy lelki megterhelés lenne mert idegen kisgyerekeket annyira tudok szeretni hát még a sajátomat.. Segítsetek kérlek..

2015. nov. 24. 13:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta?
2015. dec. 7. 18:54
 72/87 A kérdező kommentje:
Megtartsuk :)
2015. dec. 11. 18:26
 73/87 anonim ***** válasza:
77%
Azért egy magyar nyelvkönyvet is vehetnétek.
2015. dec. 12. 12:24
 74/87 anonim ***** válasza:
7%
Gratulálok :)
2015. dec. 12. 13:08
 75/87 anonim ***** válasza:
81%
Irhattad volna cs betűvel is....sztem ha megszulod ne te neveld majd....szerencsetlen gyerek legalább ha más neveli majd akkor legalább helyesen fog tudni írni. ...ha mást nem is....
2015. dec. 12. 20:26
 76/87 anonim ***** válasza:
19%
Sok boldogságot, jó babázást.
2015. dec. 12. 20:38
 77/87 anonim ***** válasza:
13%
A pofáját szégyelhetné itt pár "mintamami".
2015. dec. 12. 20:40
 78/87 anonim ***** válasza:
4%
Te biztos tuti anya vagy....gondolom 13 évesen már szültel es minta anya vagy....agy nélkül. ..
2015. dec. 13. 11:29
 79/87 anonim ***** válasza:
12%
Nem 13 évesen szültem hanem 17. De annál több emberség és empátia lakozik bennem. Inkább az legyen, mint agy. Neked lehet hogy van egy minimális agyacskád, de semmit nem érsz vele. Max ítélkedni tudsz, mást nem. Ja, meg szülni....
2015. dec. 14. 17:44
 80/87 anonim ***** válasza:
74%
Igen. Van agyam. Tudok gondolkozni. A semmibe nem szülök gyereket. A Németországi fizetésből swm nagyon telik nem hogy a magyarorszagibol. ...de ti agyatlanul csak azt látjátok hogy baba baba baba...de felelősség és ész is kell hozzá. ..amivel nem rendelkeztek. Most oké nem kerül sokba a gyerek...de majd ha nagy lesz és a pofadba vágja hogy nem adod meg neki ami kell kakor felakasztod magad szegyenedbe? Tudod lesz kamasz is az a gyerek...és én ezen is már túl vagyok...kicsit több mindent megeltem...a 20 éves lányom is csak röhög rajtatok....17 évesen szülni. ...pffffffffff
2015. dec. 15. 12:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!