Hogy mondjam meg a szüleimnek hogy megszeretném tartani a babát? Irjatok kérlek.!
17 éves vagyok teherbe estem a páromtól lassan 1 éve vagyok vele, de már előtte mi sokáig jó barátok voltunk. Terhes lettem tőle, tulajdonképpen ezt valahogy így is terveztük. Tegnap megmondtam a szüleimnek kiakadtak anyum mindenképp az abortuszt akarja apum viszont nem tudja.. Annyit kérdezett mit szeretnék, én mondtam hogy megakarom tartani de annyit válaszolt rá hogy majd megbeszéljük. A párom nagyon örül neki és a családja is mert őket is régóta ismerem a párom hugával egy osztályba jártunk és mindig a legjobb barátnők voltunk.
Mire megszületne a pici 18 lennék már.
De anyum azt mondja nem lennénk képesek felnevelni egy kisbabát mert nincs iskolám a párom most nem dolgozik.
Ez eddig Oké. De az iskolát eltudnám végezni ameddig a baba nem születne meg addig járnák ugyanúgy aztán 1 évet halaszthatnák és meglenne a szakmám, a párom pedig visszamehet Németországba ahol megkeresné havonta a 350.000 400.000.
Hogy vegyem rá őket hogy ne vetessék el tőlem? Nekem ez nagyon nagy lelki megterhelés lenne mert idegen kisgyerekeket annyira tudok szeretni hát még a sajátomat.. Segítsetek kérlek..
kiírtál egy kérdést, hogy hogyan mond meg hogy megtartod a gyereket a szüleidnek? nos, ha annyira felnőtt vagy, hogy 17 évesen a nagy semmire szülsz akkor legyen benned annyi, hogy bevállalod, vagy talán félsz?
nagy a szád. csak senki nem érti, hogy mire fel
fél?
a java még most jön.
tanulás+gyereknevelés kb egyedül, mert apuka majd havonta hazajön egy hétvégére, biztos nem a pelusszagban akar ülni.
majd amikor nem alszik a beteg gyerek miatt és tanulnia kéne, meg háztartást vezetni, meg mindent egyedül megoldani, akkor majd hiába pattog.
vagy ha apuka lelép és egyedül lesz, akkor majd félhet.
nagyot lehet esni a magas lóról
akkor biztos minden fain lesz.
apuka se lép le.
realistán látom a dolgokat. a tini szerelmek nagy rész nem tart sokáig. párja se tuti hogy kap kint melót. de majd eltengődnek segélyből és jöhet még 2 pulya
Nem vagyunk olyanok hogy a segélyt várjuk!
A páromat is elhagyta az apja épp ezért nem tenné meg a gyerekével mert tudja milyen apa nélkül lenni.
ha minden annyira baromi jó és jó is lesz. akkor miért kell parázni? megmondod anyádnak hogy megtartod és kész, mert te bazi felnőtt vagy, a pasid sose hagy el, és jól fogtok élni. nincs szükséged arra, hogy holmi felnőttek megmondják neked, egy 17 évesnek, hogy mégis minek szülni?!
amúgy helyesírási szótárt is forgasd amíg gyes-en leszel, mert rád fér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!