20 éves vagyok, most kezdtem el a fősulit és kiderült, babát várok. Nem tudom mihez kezdjek, a párommal 2 éve vagyunk együtt. A szüleimnek nem merem elmondani, félek a reakcióktól. Szerintetek ebben a helyzetben mi a legjobb megoldás?
Először is TI ketten mit akartok? Akartok gyereket, vagy nem? Illetve ami talán még fontosabb, akartok a másiktól gyereket?
Suli miatt nem aggódnék a helyedben, első év még könnyű, miután megszületik a pici csak vizsgázni jársz be, otthon magadnak is át tudod venni az anyagot, mert a pici mellett át lehet.
Második (suli) év már neccesebb, ott én a helyedben halasztanék két félévet, és egy évvel később a pici menne bölcsibe, te meg mehetsz vissza a suliba.
Üdv, egy 3adéves hallgató, 2,5 éves fiúcska anyja
Azt hiszem, ez elsősorban rád és a párodra tartozik. Suliba járhatsz, amíg meg nem lesz a gyerek. Utána max esti, vagy levelező.
Persze, ha a szüleid finanszírozzák a tanulmányaidat, megérdemelnék, hogy szóljál nekik. A reakciójukat meg el kell viselned.
Szia
Csak az en peldamat tudom leirni neked.
3.evemet kezdtem volna az egyetemen most.
Halasztok ket felevet,babat varok. Most oktoberben lesz az eskuvom,es dec 25-re vagyok kiirva a kislanyommal.
Mikor megtudtam 5perces sokk,rohantam a paromhoz aki csak annyit mondott "holnap kerunk egy elobbi idopontot a hazassagkotesre"
:) mindent meg lehet oldani. Ugy tudom van olyan,hogy gyed extra es ot azt hiszem igenybe tudod venni aktiv hallgatoi jogviszonnyal vagy vmi ilyesmi nem akarok hulEseget irni,utana kell nezni..szoval kitartas! Beszeld meg a paroddal! :)
22è 26hkm
Diplomás gyed-hez kell teljesített félévnek lenni az jelenleg még nincs kérdezőnek, szóval az teljesen nem igaz még, hogy kapna.
Öljetek le és beszéljétek át minden lehetőséget aztán kész tervel már lehet szülők elé állni.
Az meg aki azt írta gyerekkel mehetsz órára az nem tudom hova jár középiskolába lehet beviheti de egyetemre én nagyon kétlem. Gyakorlat meg egy gyárvolt munkahelyre mégis hogy vitted, vagy milyen gyakorlat volt az?
Ugyan nem én írtam, hogy beviheti órára (de vizsgára beviheti, az tuti, én is bevittem, mikor nem tudtam máshogy megolndani, és jól is jártam, mert előre vettek, meg még el is voltak ájulva, hogy ilyen pici gyerek mellett vállalom a tanulást)
NA a lényeg, nem mindenki gyárba megy gyakorlatra, sőőőt.
Azért orvosin is biztos meg lehet oldani, azt hiszem anyum főnökének született gyereke orvosi egyetem alatt, mindketten orvosisok voltak, és kollégisták. Egy komplett egyetem nevelte a gyereket :D
Jol le lettek pontozva az egyetemes anyukak.
Bezzeg ha azt irtak volna,hogy abortuszra mentek a suli miatt,azert lennenek lepontozva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!