Fiatal korunk ellenére (22-23 év) ha én megtartanám a babát a párom pedig nem szeretné, akkor mi lenne a legjobb megoldás? Ti mit tennétek?
Mégis milyen lehetőségek maradtak?
- Megtartod. Párod elhagy, egyedül neveled fel.
- Megtartod. Párod rájön, mégis kell neki a gyerek és te, happy end.
Ezek egyike se rajtad múlik...
- Megtartod, szülés után örökbe adod.
Mivel a párod döntését te nem tudod befolyásolni, igy a megtartod egyedül - örökbeadod verziók közül válassz. Ha el tudod tartani, akkor tartsd meg, ha nem tudod eltartnai, akkor add örökbe.
Több verziót nem tudok...
Szia én 22 vagyok férjem pedig 25 mi meg már szeretnénk gyereket. És én nem érzem fiatalnak magamat!
A megoldás az hogy egyedül nevelnéd ugyis találnál valaki mást is aki melletted állna. Az abortusz ellen vagyok nem vagy már takony tizenakárhány éves én ismerek 15 17 éves fiatal anyukákat is de erre fel kell készülni.Te kész vagy arra hogy gyereket nevelj?
Sok sikert. Nekem meg szurkolj hogy karácsonyra összejöjjön végre. Szia
szia!
én 21 éves vagyok,a párom 25.Már egy éve próbálkozunk a babával,de már nagyon szeretném,ha sikerülne.Szerintem semmi baj nincs azzal,hogy valaki fiatalon szeretne szülni,csak érezze magát elég érettnek rá!
TÖk kíváncsi vagyok, mi lett a kérdezővel.
40 év körül sok pár örülne, ha összejönne, én a múltban üzenem vissza, remélem jól döntöttetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!