1. Trimesterben levo kismamák? Ti, hogy elitek at? Mi a legjobb megoldas?
Ha nem haragszol meg írok, bár én már túl vagyok az első harmadon. Nos... A terhesség elején én sem tudtam aludni..Most azért nemtudok mert a kislányom hancúrozik folyton. A hányinger sajnos még mindig meg van. Nekem az vált be, hogy felkelés előtt eszek valami édeset (általában csokit) mert én úgy érzem, miután felkeltem, hogy annyira éhes vagyok, hogy rosszul vagyok
24 hkm
Szia!
Én még cask 5 hetes vagyok. Hányingerem szerencsére nincsen, viszont szélgörcseim nekem is már ninden kajától vannak. A munka is nehezen megy, este korán megyek aludni, de hajnalban meg felébredek ébresztő előtt.
Én a szélgörcsökre Espumisant eszek, bár azt inkább a hasi puffadásra, mert ez nekem párhuzamosan van.
REmélem jobban leszel, és ha nagyon nem birod, gondolkozz el rajta, hogy táppénzre vetesd magad!
A
Kedves kérdező én nagyon együtt érzek. Nagy volt az örömöm hogy jaj de szerencsés vagyok mert nem volt semmi tünetem a múlt hétig. Hát elkiabáltam. Éjszaka csak forgolódom. Nem esik jól sehogysem feküdni. Émelygés hányinger gyengeség egész nap. Nagyjából egy kiadós macskajajra emlékeztet az érzés. rettenetes. és még csak a 8+1 hét. Kitartást!! :-)
B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!