Melyik a legjobb terhességi teszt?
Figyelt kérdés
Következő alkalomra okosabb legyek,ezért kérdem, már próbáltam párat,de most folyamatosan pozitív volt Clearblue (sima),facelle, X epil, vaterás,ilyen épppen csak,halványan,de látszik a csík,aztán jól pofáraestem 1 hét után megjött,szóval nem szeretnék így járni,egyértelmű tesztet keresek,nem szellemcsíkos,száradási csíkos,árnyékos stb.2013. aug. 7. 14:11
1/12 anonim válasza:
Nem volt a teszteddel semmi gond. Gyakran előfordul, hogy megtermékenyül a pete, de nem tapad meg, hanem a menstruációval (ami esetleg késik) kiürül a méh. Ha halvány a csík, alacsony a hormonszint, ez is utalhat arra, hogy nem marad meg a terhesség.
A halvány teszt után érdemes 3-4 nap múlva még egyet csinálni, hogy erősödött-e. Ha nem, azon sajnos nem lehet segíteni.
2/12 anonim válasza:
Ha a halvány csík rózsaszín, akkor az pozitív, bármilyen halvány is. A terhességed pedig biokémiai terhesség volt sajnos.
nagyon gyakran előfordul, sokan észre sem veszik.
3/12 A kérdező kommentje:
Igazából már nem először járok így,persze a korai tesztelés átka,de adjatok tippet,melyiket vegyem ami tutifix és egyértelmű :)
2013. aug. 7. 14:31
4/12 A kérdező kommentje:
Teszek képet.
2013. aug. 7. 14:31
5/12 málna_ válasza:
szinte bármelyik teszt jó, ha terhes vagy, ki fogja mutatni. nekem a sima vaterás simán kimutatta már mensi előtt 2 nappal is..
8/12 A kérdező kommentje:
Akkor mi a csík minden?
2013. aug. 7. 15:03
9/12 anonim válasza:
ezeken van csik ezek pozitívak, valószinüleg korai vetélés volt. Ennek oka lehet hormonális ha többször volt. Ki kéne vizsgáltatni. lehet csak egykis progeszteron pótls kell és megmarad. Járj utána.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi,van két fiam és sajnos volt már missed ab-m. Egészen biztos voltam benne h babát várok,egész héten görcsölt a hasam,nagyon fájt a mellem mint minden terhességnél eddig,aztán meg sajna megjött.Csak nem tudtam én láttam e rá a csíkot vagy mi van.3.babát tervezzük aztán el is köttetem majd magam amúgy.
2013. aug. 7. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!