Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik teszt a legjobb?

Melyik teszt a legjobb?

Figyelt kérdés
Medi-labról mi a véleményetek? "Csapott" már be valakit?
2010. nov. 15. 15:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Én arról nem tudok semmit. De szerintem érdemes egy kicsivel többet kiadni, vizeletsugarasra. Nekem a clearblue vált be, már mensi előtti napon erős pozitívat teszteltem.
2010. nov. 15. 17:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Én szombatra nem vártam, aznap Facelle tesztet használtam, de a biztonság kedvéért ma egy Crearblue-t. Mindkettő pozitívat jelzett. Előző Rossmann 500ft, utóbbi gyógyszertár 850ft.
2010. nov. 15. 17:39
 3/8 Kriszti86 válasza:

Szia!

Szerintem a Gabriel,nekem is az mutatta ki,hogy terhes vagyok és a barátnőm is azt használja.

2010. nov. 15. 18:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem majdnem egyformák, én x-epilt használtam, a tesztcsíkosat, 2 van egy dobozbab, nem drága, és egyértelműen pozitív lett, már a nemvárt előtt.
2010. nov. 15. 19:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Az xepil(25érzékeny) a nem várt előtt 2 nappal negatív volt, viszont a clear blue meg rá 3 napra erős pozitív!Még aznap csináltam egy 700ft-os rossmanos(20érzékeny) vizeletsugarasat az is pozitív lett.

Én a Clear Blut (10érzékeny)ajánlom. De szerintem azt nézd, hogy minél érzékenyebb legyen!

sok sikert!!!!

2010. nov. 15. 19:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Én a kazettás teszteket szeretem, nekem azokat a legkönnyebb használni. A Corax be sure kazettás, és a Gravi HCG kazettás jött be nekem a legjobban. Mindkettőt csináltam akkor is, amikor nem volt baba (ekkor mindegyik negatív volt), és akkor is, amikor volt (ekkor mindkettő egyértelmű kétcsíkos).
2010. nov. 16. 08:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Én medilabbal teszteltem halvány pozitívat nem várt előtt 4 nappal! Nyugodt szívvel ajánlom. A Clerblue az itt leírtakkal ellentétben 50-es érzékenységű, nekem nem is mutatta ki, aztán 8 hetes vagyok dobogó szívű manóval:D
2010. nov. 16. 16:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Csak a régen volt a clearblue 50-es, most már 25-ös.
2010. nov. 20. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!