Milyen babakocsitok van? Melyik a legjobb, amit nme nő ki hamar vagyis nem csak újszülöttkorban jó? és árban?
Nekem peg perego venezia van. Nagyon bevált, 3. gyerek fogja használni nemsokára. Téliesíthető, bolygós kerekű, átfordítható a tolókar, és van rajta gyárilag tesófellépő. Mivel 2-2 év a korkülönbség, ez használatban van és lesz nálunk rendesen :)
Ilyen:
Nem tudom, gyártják e még, újonnan mostanában nem nagyon láttam üzletben. Teszvesz-vatera oldalakon viszont elég sok van, és jó márka, simán lehet használtan venni, mert kiszolgál több gyereket is.
Ennek a súlya se vészes, nekem ez is fontos volt. Nincs 10 kiló se.
Amit tanácsolhatok, hogy nem szabad drága kocsit venni, mert felesleges. A mózesosat csak az első 5-6 hónapban használjátok, utána úgyis venni fogsz egy olcsó, fektethető ultra könnyű kocsit a mindennapokhoz. Merj venni használtat. Gondold át, hogy mi a fontos.
Kell e cipelned, hol fogod tárolni, autóba hogy teszed be, vázról lekattintható ülésnél hova teszed addig a gyereket, amíg elteszed a kocsit, liftbe be kell-e férje, milyen magasak vagytok... stb?. Szükséged van-e arra, hogy a tolókarja megfordítható legyen- ált ezek a kocsik nehezen irányíthatóak? Milyen terepviszonyok között használod? Látod így derül ki, hogy minden embernek másak az igényei, és más a tökéletes kocsi is számára..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!