Melyik a legjobb terhességi teszt?
Figyelt kérdés
Következő alkalomra okosabb legyek,ezért kérdem, már próbáltam párat,de most folyamatosan pozitív volt Clearblue (sima),facelle, X epil, vaterás,ilyen épppen csak,halványan,de látszik a csík,aztán jól pofáraestem 1 hét után megjött,szóval nem szeretnék így járni,egyértelmű tesztet keresek,nem szellemcsíkos,száradási csíkos,árnyékos stb.2013. aug. 7. 14:11
11/12 anonim válasza:
Én nem látom a képet, vagy már levetted?
Ha ez többször is előfordult, akkor szinte biztos, hogy a tesztek jók és tényleg pozitívak, de nem maradtak meg a terhességek. Ki kéne vizsgáltatni, miért nem.
A tesztek csak HCG jelenlétet mutatnak. Azt sajna nem mutatják, hogy egészséges-e a baba és/vagy megmarad-e. Csak annyit lehet látni, hogy valami történt.
Ha egyszer előfordul, az még tekinthető "balesetnek", ha ismétlődik, az már utal valamire.
1.
12/12 anonim válasza:
Nekem egyszer volt ilyenre szükségem, blue stip nevű terhességi tesztet vettem, az jó volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!