Elmondjam a szüleimnek, hogy terhes vagyok? Hogyan?
3 és fél éve nem beszélünk,mert elég durván összevesztünk.Annyi a lényeg,hogy másfél évig viszonyom volt egy nős férfival(már elvált),aki támogatott anyagilag is és mikor ez kiderült,akkor egy nagy veszekedés után közölték a szüleim,hogy vagy ők vagy a párom.A páromat választottam,azóta nem nagyon beszéltem a szüleimmel.Most viszont terhes vagyok és nem tudom,hogy elmondjam-e a szüleimnek vagy ne.Régebben folyton vitáztunk mindenen,félek,hogy megpróbálnák tönkretenni a kapcsolatomat.Ráadásul még régebben visszahallottam másoktól olyanokat,hogy a szüleimnek mennyire nem tetszik,hogy "kitartott" vagyok,hogy nem csinálok semmit.
Ismerem anyámat,tudom,hogy megpróbálna majd beleszólni a kisbabánk életébe,amit nem fogok hagyni és ebből megint veszekedések lennének,amiket nem akarok.
De viszont azért valamilyen szinten hiányoznak,mert csak a szüleim.
sztem azt fogjak hinni h segitsegre van szükséged,azert veszed fel velük a kapcsolatot.
meg ne haragudj,anyád nem volt kiváncsi rád 3 évig??akkor még most te fogod őt megkeresni?meg a párodat el se fogadja,akkor ezek utan h járnátok össze stb?
Neveltem egy kislányt (nem én szültem, elhagyta az anyja) 3 éves korától 19 éves koráig. Akkor (holnap lesz 4 éve) elköltözött egy csúnya vita miatt... Miután mindketten elég konokok kemény fejűek vagyunk nem kerestük egymást, bár én mindent tudok róla. Ha most jelentkezne, hogy kisbabát vár, én lennék a legboldogabb "nagymami", bármit segítenék ha kérné... bár kérnie sem kellene...
Most ezt azért írtam le Neked, mert szerintem a Te szüleid is örülnének neked, a boldogságodnak. Ideje már félretenni a haragot és kibékülni. Nehogy pár év múlva már későn sajnáld, hogy nem lépted meg ezt a lépést!
Szia!
Szerintem Én elmondanám nekik!Kiváló alkalom a békülésre és,ha ez nem békíti meg a lelküket,akkor semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!