Elmondjam szüleimnek, hogy terhes vagyok ha 5. héten az UH még nem mutat semmit, de két teszt is pozitív lett?
Szia!
Elöször is gratulálok!
Másodszor szerintem akkor mondd el a családodnak ha az orvos az ultrahangos vizsgálat alkalmával már egyértelműen látja a petezsákot,működő szivet,stb.Addig még nem kell beharangozni:)
Tapasztalatból írom hidd el,én mindhárom gyerkőcömnél pl a 12 hétig vártam a beszámolómmal:)Valahogy babonából.Most 7 hetes kismama vagyok a negyedik babával de még nem tudja senki a családból,csak a férjem.Még a többi gyerkőcnek se mondtuk el.
Vigyázz magadra szép napot!
Mi a kilencedik héten mentünk a párommal orvoshoz.Kaptunk uh-képet,és mi már ezzel mentünk megmondani az örömhírt a nagyszülőknek!
34 éves vagyok..és hidd el én is aggódva mentem eléjük,hogy vajon mit fognak szólni!
Persze örültek!!!
Ne aggódj!A te szüleid is odalesznek a boldogságtól!
Szia! 11+3 hetes kismama vagyok, van egy évem a főiskolán.
Másfél éve lakok együtt a vőlegényemmel, mikor megcsináltam a tesztet meg is mutattam anyának. Először nagyon féltett mi lesz velem, aztán persze rájött, hogy nem vagyok gyerek, és el tudom dönteni mit szeretnék.
A fősulin a tanárok nagyon pozitívan álltam hozzám, csak vizsgázni kell mennem.
Nem aggódj, nem para! Én konkrétan nem mondtam semmit csak elé raktam a tesztet és azt mondtam: Miatta vagyok olyan aluszékony mostanában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!