Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmondjam szüleimnek, hogy...

Elmondjam szüleimnek, hogy terhes vagyok ha 5. héten az UH még nem mutat semmit, de két teszt is pozitív lett?

Figyelt kérdés
Barátommal együtt élünk több mint féléve, már el is vagyok jegyezve. Érettségim van, most kisgyermeknevelőnek tanulok az egyetemen van még egy évem. Egyéni tanrenden gondolkoztam, akkor csak a vizsgákra kell bemennem. Hogyan mondjam el nekik?
2012. febr. 16. 15:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Saját életét élsz, nem 15 éves vagy, szerintem ne aggódj. Vagy gondolod hogy nem fognak neki örülni? Ti örültök neki? Azért még várhatsz a következő uh-ig, és a képpel a kezdetben elmondhatod nekik.
2012. febr. 16. 15:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Elöször is gratulálok!

Másodszor szerintem akkor mondd el a családodnak ha az orvos az ultrahangos vizsgálat alkalmával már egyértelműen látja a petezsákot,működő szivet,stb.Addig még nem kell beharangozni:)

Tapasztalatból írom hidd el,én mindhárom gyerkőcömnél pl a 12 hétig vártam a beszámolómmal:)Valahogy babonából.Most 7 hetes kismama vagyok a negyedik babával de még nem tudja senki a családból,csak a férjem.Még a többi gyerkőcnek se mondtuk el.

Vigyázz magadra szép napot!

2012. febr. 16. 15:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Még annyit hogy én is 23 évesen lettem terhes, mi akkor már 8 éve együtt voltunk. Az én szüleim nagyon örültek neki.
2012. febr. 16. 15:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem még ne mondd el, majd 2-3 hét múlva.
2012. febr. 16. 15:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Mi a kilencedik héten mentünk a párommal orvoshoz.Kaptunk uh-képet,és mi már ezzel mentünk megmondani az örömhírt a nagyszülőknek!

34 éves vagyok..és hidd el én is aggódva mentem eléjük,hogy vajon mit fognak szólni!

Persze örültek!!!

Ne aggódj!A te szüleid is odalesznek a boldogságtól!

2012. febr. 16. 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia! 11+3 hetes kismama vagyok, van egy évem a főiskolán.

Másfél éve lakok együtt a vőlegényemmel, mikor megcsináltam a tesztet meg is mutattam anyának. Először nagyon féltett mi lesz velem, aztán persze rájött, hogy nem vagyok gyerek, és el tudom dönteni mit szeretnék.

A fősulin a tanárok nagyon pozitívan álltam hozzám, csak vizsgázni kell mennem.

Nem aggódj, nem para! Én konkrétan nem mondtam semmit csak elé raktam a tesztet és azt mondtam: Miatta vagyok olyan aluszékony mostanában :)

2012. febr. 16. 16:11
 7/7 anonim válasza:
Én 7 hetesen mondtam el, amikor már biztos volt. A félév végén lettem terhes, vizsgaidőszak volt hátra, meg a következő félév+államvizsga. 7hónaposan államvizsgáztam.(Jeles lett!) :D Gratulálok és ne félj! Apukám is ezt kérdezte elöszőr, hogy mi lesz az egyetemmel, de mindenki örült, és nagyon várta a picit, aki most 1,5 éves lesz és egy kis tünemény! :D
2012. aug. 2. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!