Mit éreztetek, amikor pozitív lett a teszt? Mikor fog tudatosulni?
Nálam érdekes volt, mert jó pár nappal mensi előtt csináltam meg. Reggel,egy csík volt rajta 10 perc után, otthagytam. Este ránéztem, halvány, de jól látható második csík. Nem tudtuk mi van!:)
Egész éjjel nem aludtam. Hogy most akkor baba vagy nem. És ha baba, akkor mi lesz. Pedig terveztük, de nem gondoltuk,hogy elsőre összejöhet. Kavarogtak a gondolataim. Merjem-e beleélni magam. És ha tényleg babás vagyok, akkor tuti kész vagyok-e rá stb.
Másnap reggel megint csináltam egyet, na azon szinte semmi, bár a férjem látott rajta valamit. Akkor meg letörtem!
Másnap barátnőm erőltette,hogy ő elmegy tesztért csak csináljam meg. Mindkettő időn belül pozi lett. Akkor már tudtam,hogy nem tévednek a tesztek!:) Boldogat hívtam a férjem!
A 2. csíkom jelenleg 2 hónapos lesz és itt alszik mellettem!:)
Rengeteget vártunk erre a babára, és nagyon sokat csalódtam. Hónapról hónapra az a sok negatív, vagy szellemcsíkos teszt... El sem hittem, hogy végre tényleg pozitív, csak akkor, mikor már ugyanolyan erős volt a két vonal.
Voltunk már 2 4D UH-on, több, mint 6 hete érzem a mozgását, de még most sem tudatosult. Olyan hihetetlen, hogy végre itt van, és májusban visszavonhatatlanul megszületik...
25 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!