Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Két pozitív teszt az már...

Két pozitív teszt az már biztos terhesség?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 5 napja késett már a mensim,mikor megvettem az első,illa tesztet.ezt délután ötkor csináltam pozitív lett,bár a csík nem volt nagyyon erős,de különösebben halvány sem. Másnap vettem még egy tesztet,ez a ramada kazettás teszt,ezen két ugyanolyan erősségű csík van.Orvos két hét múlva rendelt vissza.Szerintetek biztos,hogy pocaklakó? :)
2012. jan. 25. 06:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem eléggé valószínű.

De voltál már dokinál,hogy visszarendelt? Ha voltál,akkor csinált ultrahangot? Vagy megvizsgált? Vagy mi volt?

2012. jan. 25. 06:35
 2/6 anonim ***** válasza:
25%
a terhesség biztos, de bármi történhet a 12. hétig, majd a 20. hétig, majd a szülésig.
2012. jan. 25. 07:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell ilyen negatívnak lenni! nekünk is pozi teszttel indult a terhességünk, nem? Eddig semmi gond nem volt , most vagyok 32 hetes kismami és remélem nem is lesz. Gondolni sem szabad ilyenre!

Gratulálok kedves kérdező! És meglátod minden rendben lesz!

2012. jan. 25. 08:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Az a biztos amit ultrahangon látnak, de 2 pozitív teszt azért elég valószínű terhesség. Gratula.
2012. jan. 25. 09:22
 5/6 Niktoon ***** válasza:

Gratulálok!

Nekem olyan halvány pozitívom volt, hogy szinte alig látszott, csak ha nagyon megnéztem, a férjem nem is látta; most meg itt szuszog a kiságyban az egy hónapos tündérkém :)

2012. jan. 25. 09:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Csak azért félek,mert egyszer már volt egy vetélésem sajna :( voltam orvosnál,de azt mondta még nem látszik és menjek vissza 2hét múlva,ezért is kérdeztem.
2012. jan. 25. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!