Nektek hanyadik napon mutatott pozitívat a teszt?
Az első terhességem előtt 1 évvel abbahagytam a fogamzásgátlót, 4-5 hetes lehettem, amikor kiderült, hogy terhes vagyok.
A második terhességem sajnos abortusszal végződött, egyébként a kimaradt menstruáció első napján már pozitívat teszteltem, a harmadik terhességemnél szintén a kimaradt menstruáció első napján pozitív volt a teszt, elvileg február 8-án jön a hugi.
Hozzáteszem, hogy én nagyon jól ki tudtam számolni, mert nagyon rendszeres (napra pontos) volt a menstruációm.
Persze, létezik, hogy csak a 45. napon mutat pozit a teszt, de azért egy nő érzi a testi változásokat, véleményem szerint azért már előbb is lehet sejteni.
Ha 2 hónapja tetted le a gyógyszert, akkor azért az is lehet, hogy még nem állt be rendesen a ciklusod, de benne van a pakliban a baba is. Szerintem várj a teszttel egy-másfél hetet, és ha akkor is negatív, akkor doki, ha pozitív, akkor gratulálok. :)
Szia
Mi is úgy voltunk vele, hogy ha akar jönni akkor jöhet, de mi nem védekeztünk már a végén. Nemvárt napján délután teszteltem halvány pozitívat, majd másnap reggel szintén, három nap múlva már nagyon szép két csíkom lett. Ekkor lehettem olyan 4 hetes. A tüneteim kb egy héttel a pozi teszt előtt kezdődtek, a mellem fájt nagyon és szurkált az alhasam.
11 hkm
A menzesz kimaradása után 4-5 nappal lett csak halványan pozitív a teszt, pedig ikrek fogantak meg, és olyankor állítólag korábban és erősebben termelődik a hcg.
Szóval kinél így, kinél úgy, a negatív tesztnek pár napig még nem szabad hinni szerintem, ha nem jön meg a stuka.
Én 3 napos késésnél teszteltem először 25-ös érzékenységűvel, este, és egyértelmű pozitív lett.
Szerintem a tesztek elég hamar kimutatják. Biztos van olyan, akinek csak később, de az ilyen esetek kb. 90%-ánál azért, mert később fogant.
Fogamzásgátló abbahagyás után gyakori, hogy késik, és rendszertelen a ciklus, nem mindenkinél áll be egyből. Véleményem szerint nem vagy terhes, (vagy legalábbis nem 3 hetes, gondolom a feltételezett fogantatástól számoltad) az, hogy milyen tüneteket érzel, nem mérvadó, a hormonális változások (fogamzásgátló abbahagyása miatt) is okozhatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!