Lehetséges, hogy petefészek ciszta miatt mutat pozitívat a a terhességi teszt?
Nekem 4 hónapig egyáltalán nem jött meg, mert petefészek cisztáim (több is mindkét petefészekben) voltak. A tesztjeim viszont mind negatívak voltak.
Aztán helyreállt a menstruációm, majd ismét nem jött meg. Csináltam tesztet és pozitív lett, de csak nagyon halványan. Az UH-n a doki nem látott semmit, azt mondta kizárt hogy terhes legyek. (Ekkor kb 4,5 hetes volt a terhesség.) Pár nap múlva már látszott a 3mm-es petezsák (kb. 5 hetesen), rá 2 hétre pedig már dobogott a babám pici szíve. :)
Szerintem baba van a dologban, csak még nem látszik. Egyébként azt mondják lehet + a teszt cisztától is, de akkor ugyanolyan halvány marad mindig, nem erősödik.
Pár hét múlva már biztosan látni fogják az UH-n a picit.
Köszönöm! :)
Én is sírva jöttem ki először, mikor azt mondta kizártnak tartja a terhességet...
De most már boldogan várjuk a mi picikénket!
Neked is kívánok minden jót, majd írj ha tudsz biztosat! :)
(Ui.: Időközben maguktól eltűntek a cisztáim, nincs egy darab se!)
Sziasztok sorstársaim! :))))
Ugyanez a dolog kínzott engem is. Teszt halványan pozi, cisztára gondoltam, mert tudtam hogy valószínű lehet is. Megint teszt, megint pozi halványan. Megint teszt...stb....DE erősödött szépen lassan!!!!
A nemvárt után egy héttel elmentem a dokihoz. NEM LÁTOTT SEMMIT csak két gyönyörű szép cisztát. Rákérdeztem erre a cisztás pozitív teszt dologra, és azt mondta NEM, csakis a rosszindulatú ciszták csinálják, ami nagyon-nagyon ritka, tehát kizárja. Van itt terhesség, mivel a teszt is pozitív, de NEM TALÁLJA. Lehet méhenkívüli, vagy valami más....menjek egy héttel később vissza.
Majd be.....-tam mire sorra kerültem. Rettentően féltem, az uh közben meg nem szólalt meg. Én már készültem hogy másnap műtétre kell mennem. Erre megszólal hogy 6,5mm a petezsák. (de ne éljem bele magam). :):)
Kiderült a pé-m a 26-ik napon volt, és azért voltak még a tesztjeim halványak amikor teszteltem. JA! az egyik ciszta eltűnt. A másik még ott van, de sajnos nem csökkent a mérete. Elméletileg ezek el szoktak tűnni a 12-ik hétre.
Sok sikert !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia!
Hasonlót éltem át mint az utolsó! Izgultam, hogy baba legyen! Most itt ugrál a 3 éves fiam! Sztem ne izgulj ....baba lesz ....Mikor is volt az utólsó mensesed? Az én cisztám nem ciszta volt hanem sárgatest, de 3 doki is műteni akarta. Még szerencse, hogy az uh-s nő odafigyelt. Ne izgulj 12. hétre fel szokott szívódni ha ciszta. Én szorítok neked. 8 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!