Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív teszt és ciszta?

Pozitív teszt és ciszta?

Figyelt kérdés
nem igazán értem ezt a dolgot mert rengeteg nönek van cisztája! akkor az ne is tesztelgessen vagy hogy van ez?
2010. ápr. 15. 12:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Mire gondolsz pontosan? Ciszta pl. lehet attól, ha nem reped meg a tüsződ> addig nincs is peteérésed. Úgy akkor nem sok értelme van tesztelni. Ha megreped, és együtt vagytok, utána persze lehet a nem várt napja után.
2010. ápr. 15. 13:03
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 5 centis cisztám volt kívül a jobb petefészkemen, ami tele volt vérrel. Elmentem dokihoz, hogy tuti terhes vagyok, de nem mutatja a teszt. Olyan mértékű terhes tüneteim voltak, hogy csak na, és doki szerint ezt a ciszta okozta. Kihangsúlyozom,hogy a teszt mégis negatív volt...(pedig nekem tényleg komoly gondot okozott, két napra rá hajnalban kifakadt, rögtön operáltak)
2010. ápr. 15. 13:04
 3/22 anonim ***** válasza:
69%

Szia!

1.)Ha úgy érted, hogy pozitiv terhességi tesztet eredményezhet ciszta, akkor ez igaz, de csak egy rosszindulatú, ritka ciszta esetén. Nem gyakori jelenség, ezért cisztás nők is használhatnak terhességi tesztet, mert reális értéket mutat.

2.)Ha arra gondolsz, hogy az ovu teszt lehet pozitiv mert nő a hormon, ez igaz, de ha mellette méred a hődet is, akkor látható, hogy volt-e tüszőrepedés vagy sem. Tehát ovu tesztnek is van értelme.

Remélem tudtam segíteni.

2010. ápr. 15. 13:06
 4/22 A kérdező kommentje:
nekem van ma egy elég erös pozi tesztem nemvárt elött 1 nappal!de van egy 8 mm-es cisztám!amit márc.29.én fedeztek fel mert késett a mensim!abba a hónapba is csináltam teszteket de egyik sem lett pozitív!
2010. ápr. 15. 13:07
 5/22 anonim ***** válasza:
69%

tehát pozitiv terhességi teszted van jól értem?? Akkor az valószínű baba és semmi köze a cisztához. Nekem volt cisztám nem is egy, baba nélkül nem okoztak pozitiv tesztet.

És voltam terhes is kétszer, úgy hogy közben volt 3 db cisztám az egyik petefészkemen. Akkor pozi volt a teszt de a baba miatt.

2010. ápr. 15. 13:10
 6/22 A kérdező kommentje:
szóval tegnap elött csinálnam az elsö terhességi tesztemet ami halvány pozi lett! fölraktam erre az oldalra valaki gratulált valaki meg azt mondja hogy lehet a ciszta végett! szóval elkeseredtem egy kicsit!egyböl hívtam a dokimat aki gondolom közölte volna hogy ne örüljek annyira! a dokik azok látják hogy a cisztának melyik fajtája van bennem vagy másokba??
2010. ápr. 15. 13:12
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
A 8mm az nem olyan nagy, bőven megrepedhetett már, és lett belőle egy baba. Vagy nőtt egy másik tüsződ, és az repedt meg, és abból lett a baba. Végülis mindegy, a lényeg, hogy baba lehet a pozitív teszt mögött, nem ciszta! Gratulálok:)
2010. ápr. 15. 13:14
 8/22 A kérdező kommentje:
itt a mai tesztem!
2010. ápr. 15. 13:15
 9/22 A kérdező kommentje:
2010. ápr. 15. 13:15
 10/22 anonim ***** válasza:
86%
Beszélj az orvosoddal. UH-n látszik, hogy ciszta vagy petezsák.
2010. ápr. 15. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!