Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív teszt és ciszta?

Pozitív teszt és ciszta?

Figyelt kérdés
nem igazán értem ezt a dolgot mert rengeteg nönek van cisztája! akkor az ne is tesztelgessen vagy hogy van ez?
2010. ápr. 15. 12:54
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a gratulációt és a nyugtatást!
2010. ápr. 15. 13:17
 12/22 anonim ***** válasza:

Ez nagyon pozi! :-)

Ciszta ilyet nem csinál!

2010. ápr. 15. 13:17
 13/22 A kérdező kommentje:
beszéltem a dokimmal azt mondta 1hét 9 nap múlva menjek mert akkor már látunk valamit! addig folsav 2X1
2010. ápr. 15. 13:19
 14/22 anonim ***** válasza:
Ez egy állati erős pozitív teszt. Ez bizony baba lesz, nem ciszta. Az a ciszta ami HCG-t termel az annyira eszémletlen ritka. Azért került ezen az oldalon is szóba, mint a terhesség alatti menstruáció ,mert előfordulhat, de nem ez az általános! PCO-soknak nem egy, hanem rengeteg cisztájuk van, mégis teherbe tudnak esni és nem lesz pozitiv tőlük a teszt. Szerintem kisbabát vársz, amitől félsz az annyira ritka, hogy teljesen irreális félelem! Próbáld elfelejteni a cisztás dolgot, mert nem te leszel az az 1%, akinek rosszindulatú cisztája van, ami pozitiv tesztet okoz!!!!
2010. ápr. 15. 13:19
 15/22 A kérdező kommentje:

köszönöm lányok nagyon aranyosak vagytok!

novemberbe volt egy missed ab.om! remélem ez a kicsike megmarad mert nagyon várjuk már!

2010. ápr. 15. 13:22
 16/22 anonim ***** válasza:

Már írtam egyszer nem tudom hányadik voltam:) Ez nagyon pozitiv!!!!!!!! Gratulálok!!!!! :)

Ja és még annyi hogy a petezsák meg a ciszta NEM egy helyen van, ne keverjük már össze...a ciszta a petefészken vagy a petefészekben van, a petezsák meg a méh üregében vagyis a méhnyálkahártyában egész pontosan. (csak azért hogyha a doki még esetleg nem lát szívhangot mert picike még a baba akkor nehogy megijedj ha a papírra x mm szer x mm-es petezsák van írva) :)

2010. ápr. 15. 13:26
 17/22 anonim ***** válasza:

Gratulálok a babához!Egyetértek az előző válaszolóval.

Szerencsére több terhesség van, mint HCG-t termelő daganat!

2010. ápr. 15. 13:28
 18/22 A kérdező kommentje:
igen mikor voltam a dokinál kb 3 hete mondta hogy ne ijedjek meg mert abszolult nem fogja befolyásolni a terhességemet!kezdek megnyugodni! :)
2010. ápr. 15. 13:30
 19/22 anonim ***** válasza:
13.28-as vagyok, a 13:19-sel értek egyet.Közben érkezett még egy válasz.
2010. ápr. 15. 13:31
 20/22 anonim ***** válasza:
egyértelműen pozitív a teszt. :) biztos, hogy nem ciszta miatt
2010. ápr. 15. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!