Ha ciszta van, akkor is pozitívat jelez a teszt?
Figyelt kérdés
Mostanában kellene megjönnie, de csak pecsételő vérzés és kevés barnázás van. A teszt pozitív lett. Viszont cisztám is van. Akkor azért késik és pecsétel? De akkor miért pozitív? Ultrahangon ilyenkor még semmi nem látható, azt mondta az orvos.2009. ápr. 3. 13:44
1/6 anonim válasza:
annó a papíromra ezt írták: számtalan ciszta és egy élő embrió. :)
2/6 anonim válasza:
Az első UH-m során a doki a babán kívül cisztákat is talált. Azt mondta, hogy ezek majd eltűnnek! Így is lett, azóta itt van a 3 hós kisfiam. Attól, hogy vannak cisztáid, simán lehet pozitív a teszt! UH-n ekkor tényleg nem sok minden látható, beszélj meg az orvosoddal egy időpontot!
3/6 anonim válasza:
Nekem múlt hónapban volt egy cisztám,azt hittem terhes vagyok vagy 10 tesztet csináltam mind + lett.Azért mentem dokihoz mert a csík a teszten nem akart erősödni,és közölte velem hogy nem vagyok terhes hanem van egy cisztám.És késett 2 hetet.Szerintem ha erős pozitív akkor terhes vagy,de ha nagyon halvány akkor nem biztos!De reméljük terhes vagy!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Rendesen látszik a csík a teszten, viszont azt mondta a doki, hogy a cisztától is lehet pozitív a teszt. A kezelőlapon ez áll: Az ut-ban 15mm-es mnykh., A méh mellett bo. 20mm-es a méh mellett jo.30mm-es foll. tartalmazó ovarium. Ez mit jelent?
2009. ápr. 3. 14:48
5/6 anonim válasza:
A méhnyálkahártya vastagsága 15 mm, a petefészkek jobb és bal oldalon "ekkora" tüszőket tartalmaznak (megérett petesejtek!).
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm.
2009. ápr. 3. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!