CukkerNyuszi kérdése:
3 hete késik a menszeszem, több terhességi tesztet is csináltam de mind negatív lett. Olvastam hogy a petefészek ciszta miatt is késhet, erről lehet szó vagy 4 negatív teszt ellénére terhes lehetek? Párommal védekeztünk minden alkalommal hüvelykúppal
Figyelt kérdés
2010. szept. 26. 20:01
1/4 anonim válasza:
Miért nem mégy el orvoshoz? Itt csak találgatni lehet. Négy negativ tesz mellett nem túl valószinü, hogy terhes vagy, de nem teljesen kizárt.
2/4 anonim válasza:
Rengeteg dolog miatt késhet, kivizsgálásra lenne szükség, vérvétellel is, lehet, hogy hormonális gond van. 3 hetes késésnél már a legrosszabb teszt is kimutatná a terhességet.
3/4 anonim válasza:
Nálam többször volt petefészek ciszta és késett sokat miatta viszont fájt is a p.fészek környéke,érzékeny volt
:-(
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem vagy terhes, a teszt kimutatná ilyenkor. Késhet ciszta miatt, hormonális zavar miatt, sok minden lehet, mindenképp menj el orvoshoz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!