Lehetséges, hogy petefészek ciszta miatt mutat pozitívat a a terhességi teszt?
Mi nem terveztünk kistesót az akkor egy éves kisfiúnknak, de áprilisban halvány pozitív lett a tesztem. Egyáltalán nem is gondoltam terhességre mivel védekeztünk is! Előtte pár hónappal pco gyanút láttak ultrahangon, teljesen biztos voltam benne, hogy a ciszták kavarnak be.
Kb másfél hét késéssel mentem dokihoz aki azt mondta cisztát nem lát egy darabot sem, de az uterusban van egy folyadék tartalmú képlet. Terhesség valószínű -irta a papíromra.
Teljesen letaglózott a hír, a sírás kerülhetett - sajnos nem örömömben- akkor ott cisztáknak jobban örültem volna! Egyáltalán nem akartam a pici mellé még egy picit egy problémás, veszélyeztetett terhesség és egy traumás koraszülés után alig több mint egy évvel.
Persze végül megtartottuk az öcsit, aki pár hónap múlva érkezik :) Tudom, hogy piszok nehéz lesz egy örökmozgó, hisztis két éves mellett babázni segítség nélkül, de már nem érdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!