A digitális Clearblue tesztem tegnap is és mai is pozitív, viszont a többi teszt negatív! Vélemény?
a clearblue-nál nincs jobb. ;) (igaz a digitálissal nincs tapasztalatom)
én a helyedben még beruháznék egy 500ft/2db-os x-epilre. abban sem csalódtam.
egyébként hány hetest mondott a digi cb?
Hát holnap megyek vérvételre meg dokihoz, majd kiderül. Csak az nyugtalanít, hogy a medi preg tesztem két napja még ha halványan is de pozitív lett, de a ma reggeli medi pregem meg hófehér negatív a nagy semmi.
Nem tudom mennyire megbízhatóak ezek a digitális clearblue tesztek, elvileg mindegyik 25-ös érzékenységű
A digi Clearbluen egy plusz jel van, alatta meg az, hogy "1-2", azaz, hogy 1-2 hete történt meg a fogamzás. Dec. 27 környékén volt ovum, úgyhogy elvileg így is van.
De mint írom, nyugtalanít, hogy az összes többi teszten a csík nemhogy erősödött volna, hanem eltűnt!
Sajnos nem találtam olyat akinek tapasztalat van a digi clearblueval:(
én vagyok az első válaszoló!
én a fiammal teszteltem kit Angliában digitális Clearblueval!
szerintem terhes vagy!!!
gratulalok!!
szeretnem megkerdezni,h mennyibe kerult a digitalis teszt? kivancsisagbol kerdezem!!!
huha!!!
koszonom a gyors valaszt :D
én 1.970 Ft-ért vettem patikában (vidéken élek), de láttam már neten 2.700 Ft-ért is árulni!
Hát nem tudom mit higgyek, szeretném a igaza lenne a tesztnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!