Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy mondjam meg a szüleimnek...

Hogy mondjam meg a szüleimnek hogy megszeretném tartani a babát? Irjatok kérlek.!

Figyelt kérdés

17 éves vagyok teherbe estem a páromtól lassan 1 éve vagyok vele, de már előtte mi sokáig jó barátok voltunk. Terhes lettem tőle, tulajdonképpen ezt valahogy így is terveztük. Tegnap megmondtam a szüleimnek kiakadtak anyum mindenképp az abortuszt akarja apum viszont nem tudja.. Annyit kérdezett mit szeretnék, én mondtam hogy megakarom tartani de annyit válaszolt rá hogy majd megbeszéljük. A párom nagyon örül neki és a családja is mert őket is régóta ismerem a párom hugával egy osztályba jártunk és mindig a legjobb barátnők voltunk.

Mire megszületne a pici 18 lennék már.

De anyum azt mondja nem lennénk képesek felnevelni egy kisbabát mert nincs iskolám a párom most nem dolgozik.

Ez eddig Oké. De az iskolát eltudnám végezni ameddig a baba nem születne meg addig járnák ugyanúgy aztán 1 évet halaszthatnák és meglenne a szakmám, a párom pedig visszamehet Németországba ahol megkeresné havonta a 350.000 400.000.

Hogy vegyem rá őket hogy ne vetessék el tőlem? Nekem ez nagyon nagy lelki megterhelés lenne mert idegen kisgyerekeket annyira tudok szeretni hát még a sajátomat.. Segítsetek kérlek..

2015. nov. 24. 13:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/87 anonim ***** válasza:
24%

Drága lelkem. 5 lány gyermekem van. Kint élünk Németországban. Tudod Te hogy mennyit keres itt egy külföldi? Lóf...t se....a pasik kb 1600€ max...amita párod haza tudna küldeni az kb 1000€ lenne....ne álmodj Szép életről csak mert kint dolgozna a párod. Jah...és megsugom ha havonta jár csak haza akkor abból előbb utóbb az lesz mivel pasi hogy kell neki maga mellé vki aki mos főz takarít. ...és ha itt belebotlik egy szőke szépségbe akkor egyedül maradsz a gyermekkel....és lehet hogy anyukád sem fog segiteni. Egyszer az életben lesz olyan gyerek az enyéimen kívül aki hallgat a szüleire?

De a Te életed. ...azt csinálsz vele amit akarsz.....de gondold át. ....a külföldi élet sem kánaán...ittsem kolbászból van a kerítés. ....Tapasztalat....

2015. nov. 25. 10:56
 42/87 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok negatív kommentet de ennek ellenére úgy döntöttem hogy megtartom a babát! Aki még nem volt ilyen helyzetbe és azt mondja abortusz stb az először gondolkozzon el ő mit tenni utána írjon valamit! Én is azt mondtam ameddig nem voltam ilyen helyzetbe, de mikor belekerültem már sokkal másabb lett! Hála istennek a párom és a családja mellettem áll mindenbe! Már a szüleim is beletörődtek! Az iskolát is befejezem, beszéltem az igazgatósággal és azt mondták nyugodtan járhatok tovább!

Ház is van már amit részletre megveszünk a szüleimtől!

Sőt reménykedem abban hogy egy gyönyörű kislányom lesz akit a testvéremről nevezhetek el aki elhunyt 16 éves korában!

Így is szeretni fogom mindennél jobban, de akkor ő lenne az életem!

2015. nov. 26. 16:53
 43/87 anonim ***** válasza:
85%
Tehát a pasid vesz egy házat a szüleidtől (ettől az még az ő háza lesz, nem a tied, tehát onnan is bármikor kirakhat), te cserébe még egyszer egy jó nagyot belerúgsz a szüleidbe, had fájjon nekik még jobban... Hát végül is a te döntésed. Csak kérlek ne ide gyere majd sírni, mikor összecsapnak feletted a hullámok.
2015. nov. 26. 17:03
 44/87 anonim ***** válasza:
86%
Hát igen...17 éves. ...én 35 évesen kicsit komolyabban gondoltam at6. És hiába pusztultam bele hogy nem tartottam meg a babát, de nem akartam a nyomorba megszulni. Nem volt munkám alig volt pénzünk. Jó lett volna ha velem maradhat. De nem akartam h nevelő szülőkhöz kerüljön ha nem tudom eltartani. Az még fajdalmasabb lett volna. A sok mai tininek ész kellene. Nem gyerek....előre sajnálom ezeket a piciket....milyen életük Lesz jó isten...
2015. nov. 26. 17:19
 45/87 A kérdező kommentje:

Nem a párom veszi meg! Hanem ketten..

Ha nem elég világosan írtam amit írtam akkor itt másnak kéne ész... De úgy látszik nem sokan álltak sorba mikor osztották..

2015. nov. 26. 18:15
 46/87 anonim ***** válasza:
92%
Sajnos te sem álltál sorban...vagy mindig előtted fogyott el.....
2015. nov. 26. 18:20
 47/87 anonim ***** válasza:
91%
És te mennyit is adsz bele pontosan? Gondoltam...
2015. nov. 26. 18:51
 48/87 anonim ***** válasza:
89%
Úristen kérdező, te inkább ne szólj hozzá többet, ne égesd magad még jobban...ez egy jó tanács.
2015. nov. 26. 20:55
 49/87 A kérdező kommentje:

Egyébként sem azért írtam ki a kérdést mert érdekel hogy mit gondolnak mások hanem azért hogy tanácsot kérjek. De úgy látom sokan nem tudják értelmezni a kérdést.

Bezzeg ha azt írtam volna ki hogy elvetessem-e mindenki erre azt válaszolta volna hogy: ne vetesd el attól hogy fiatal vagy stb,stb..

2015. nov. 27. 07:07
 50/87 anonim ***** válasza:
6%
Kérdező, ne figyelj rájuk, túl sok itt a besavanyodott minta anyuka. Tanácsot sajnos itt nem lehet kérni. Max kioktatást meg oltást.
2015. nov. 27. 07:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!