Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni oktober végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Az előző hónapok folytatasa.2015. okt. 1. 10:35
81/129 Manna24 válasza:
Hát lányok, eddig nem írtam le babonából. Szóval 7 napja késik.Minden tünetem megvolt. A nem várt óta fájt a hasam itt ott, de mégolis máshogy .Holnap akartam tesztelni. Ma megjött.
83/129 A kérdező kommentje:
Manna :(
2015. okt. 24. 21:01
84/129 fodormenta válasza:
Furcsa, kegyetlen játéka ez a szervezetnek, h ennyit késik, aztán mégis megjön :S karácsonykor nekem is ez volt, kb 36 napra jött meg a 30-32 helyett, a melleim iszonyú nagyra nőttek, fájtak, és mégse volt baba :( ma reggel csináltam 10-es érzékenységű tesztet, de full negatív, pedig kora reggel úgy nyitogattam a szemem, h hát csak látok vmi halványat, szinte kigúvadtak a szemgolyóim :D de nem. Most a novemberben bízunk, meg úgyis megyek nődokihoz nov.ben, talán okosabbak leszünk, hogy min érdemes változtatnunk. Ismeritek a maca port/kapszulát? Férjemmel szedetem 2-3 hete, most ebben bízom, hátha így nagyobb lesz az esély a babára.
85/129 anonim válasza:
Nagyon drukkolok nektek lányok :) ne adjátok fel, még nincs vége a hónapnak :) Akinek meg nem sikerült annak, fel a fejjel új híónap, új esély :) Megy a drukk :)
Timi
86/129 A kérdező kommentje:
Volt mar valakinek szemeremcsont fajdalom mensi elott? Ejjel gorcsolt is a hasam alja, 30-ra nem varom.
2015. okt. 26. 12:24
87/129 anonim válasza:
szia, Zita vagyok asszem a 6# voltam amikor kiirtad a kérdést. Nekem most szokott lenni ilyesmi, de nem feltétlenül szeméremcsont.. vagy nem kizárólag. Legkülönbözőbb... olyan mintha csikizne belülről valami manó. Nem úgy fáj, hogy "huu de fáj" csak megérzem. A mellemet meg úgy érzem, mintha parázzsal égetnék napok óta. 5. dpo-n terhes jeleknek nagyon fura es nagyon korai lenne, attól tartok a mastodynon mellékhatása annak ellenére, hogy az mellfeszülés ellen van. Hát kivancsi leszek. Nekem még pont egy hetem van a nemvártig.
88/129 A kérdező kommentje:
Olyan nehez varni. :(
2015. okt. 26. 19:25
89/129 anonim válasza:
:) hát igen, nekem sem ez a kedvenc elfoglaltságom... "szerencsére" jóó sok munkám van és csak úgy repülnek a hetek.
90/129 A kérdező kommentje:
Oszi szunet van, olomlabakon mulik az ido. 😃
2015. okt. 27. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!