Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni oktober végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Az előző hónapok folytatasa.
2015. okt. 1. 10:35
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/129 A kérdező kommentje:

Timi vagy?😊

Tunetek? Mennyire visel meg? Felfogtad mar igazabol? 😊

2015. nov. 1. 20:30
 122/129 vnebrigi ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Hatalmas GRATULA!!! :) Egy kicsit nem voltam jól az utóbbi napokban, ezért sem írtam... hát pénteken nem bírtam ki, elmentem az SZTK-s dokihoz, azt mondta hogy van petezsák... de kisebb mint amennyinek lennie kellene... hát szombaton nagyon erős görcseim lettek és nagyon elkezdtem vérezni... az történt, amitől tartottam egész végig, sajnos megint nem maradt meg. Ma beszéltem a magán dokimmal, ha elmúlik a "mensi", utána megyek hozzá. Ennyi az én történetem... de a te történeted kedves kérdező még csak most kezdődik! ;) Boldog babavárást és továbbra is szurkolok a többieknek ;)
2015. nov. 2. 15:02
 123/129 A kérdező kommentje:

Haaat, az van, h ma nagyon elfaradtam delutanra, es pisileskor vmi rozsaszinu trutyit talaltam. Beszeltem a dokival, holnap var, es megnezi, h mi a helyzet odabent, aggodom, nem kicsit. :(

Nem gorcsolok, csak vmi nyomas van a hasamban, es pokolian elnyutt vagyok. :(

2015. nov. 2. 17:59
 124/129 A kérdező kommentje:

Bocsi Brigi, annyira el vagyok faradva, nem reagaltam amit irtal.

Sajnalom, de fel a fejjel! Azt mondjak, h ha teherbe tudsz esni, akkor semmi gond, lesz baba, bizzunk a magandokiban!

2015. nov. 2. 18:05
 125/129 anonim ***** válasza:
100%

Szia! igen, Timi voltam :) elfelejtettem mellé írni :D Nyugodj meg, minden rendben lesz, holnap pedig jelezz hogy mit újságolt a doki :) Megy a drukk +++

Hát én nem panaszkodok, hála istennek alig vannak tüneteim, néha annyira nincsenek, hogy már szinte ijesztő :D kb. 7 hetesen voltam dokinál amikor is a pici már 8mm volt és volt pulzálás is :) 9-én megyek újból, már nagyon izgulok :) Nálam csak pár tünet jelenkezett, pl. fáradság, gyomorégés, puffadás, alhasi szurkálás és persze a folytonos "pisilnom kell" mondat :D És hogy válaszoljak a kérdésedre... Nem...még mindig nem fogtam fel, még csak most tartok abban a fázisban,hogy egyre jobban beleélem magam a dologba :) Én inkább lazábban vettem az elején, nem éltem bele magam azzal a tudattal hogy bármi történhet még, de az első UH után minden megváltozott :) Várom a fejleményeket :) mindenképp írj hogy mi volt :)

2015. nov. 2. 19:19
 126/129 A kérdező kommentje:

Doki megallapitotta, h elindult a veteles, estere, kb fel oraja mar verzek is. :(

Van novemberi kerdes kiirva?

2015. nov. 3. 18:55
 127/129 vnebrigi ***** válasza:

Sajnálom kérdező :(

Szerintem még nincs kiírva novemberi, legalábbis én nem láttam...

2015. nov. 4. 10:42
 128/129 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon sajnálom :( A lényeg hogy fel a fejjel :) Minden rendben lesz, szurkolok neked :) Timi
2015. nov. 4. 14:21
 129/129 A kérdező kommentje:
Kiirtam, gyertek lanyok. Timi a jovoben szivesen hallanek rolatok, ne tunj el. 😊
2015. nov. 4. 16:58
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!