Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni oktober végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Timi vagy?😊
Tunetek? Mennyire visel meg? Felfogtad mar igazabol? 😊
Haaat, az van, h ma nagyon elfaradtam delutanra, es pisileskor vmi rozsaszinu trutyit talaltam. Beszeltem a dokival, holnap var, es megnezi, h mi a helyzet odabent, aggodom, nem kicsit. :(
Nem gorcsolok, csak vmi nyomas van a hasamban, es pokolian elnyutt vagyok. :(
Bocsi Brigi, annyira el vagyok faradva, nem reagaltam amit irtal.
Sajnalom, de fel a fejjel! Azt mondjak, h ha teherbe tudsz esni, akkor semmi gond, lesz baba, bizzunk a magandokiban!
Szia! igen, Timi voltam :) elfelejtettem mellé írni :D Nyugodj meg, minden rendben lesz, holnap pedig jelezz hogy mit újságolt a doki :) Megy a drukk +++
Hát én nem panaszkodok, hála istennek alig vannak tüneteim, néha annyira nincsenek, hogy már szinte ijesztő :D kb. 7 hetesen voltam dokinál amikor is a pici már 8mm volt és volt pulzálás is :) 9-én megyek újból, már nagyon izgulok :) Nálam csak pár tünet jelenkezett, pl. fáradság, gyomorégés, puffadás, alhasi szurkálás és persze a folytonos "pisilnom kell" mondat :D És hogy válaszoljak a kérdésedre... Nem...még mindig nem fogtam fel, még csak most tartok abban a fázisban,hogy egyre jobban beleélem magam a dologba :) Én inkább lazábban vettem az elején, nem éltem bele magam azzal a tudattal hogy bármi történhet még, de az első UH után minden megváltozott :) Várom a fejleményeket :) mindenképp írj hogy mi volt :)
Doki megallapitotta, h elindult a veteles, estere, kb fel oraja mar verzek is. :(
Van novemberi kerdes kiirva?
Sajnálom kérdező :(
Szerintem még nincs kiírva novemberi, legalábbis én nem láttam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!