Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni oktober végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Az előző hónapok folytatasa.
2015. okt. 1. 10:35
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/129 Manna24 ***** válasza:
Hát igen :D bár nekúnk még nincs gyermekünk, de így is azt érzem, hogy alapjáraton basszus most volt nyár maholnap meg már november, de várandóságra várva viszon alig múlnak a napok :( :)
2015. okt. 27. 08:45
 92/129 vnebrigi ***** válasza:
Sziasztok! kb egy hete csináltam a digi CB tesztet... hát ma már 9 napja késik, csináltam ma két Romed tesztet.... öööö negatívnak mondanám.... :( Mostmár próbálom elfogadni, hogy nincs baba, csak már azt szeretném, ha végre valahára megjönne, ez most hülyén fog hangzani, de úúúúgy irigylem most azokat, akiknek végülis megjött... ne értsetek félre, csak, legalább nektek megkezdődött az "új hónap, új remény". Én már nem is szeretnék új reményt, csak végre jöjjön meg és felíratok fogamzásgátló tabit, nincs erőm ezt tovább csinálni. Nektek további sok sikert Csajok! Pusszantás! Drukkolok mindenkinek!
2015. okt. 27. 14:17
 93/129 A kérdező kommentje:

Brigi ne kapkodd el, en is ereztem mar ilyet, de tul kell lendulni rajta.

Az orvosnal azert tennek egy probat, hatha vervetelbol kiderul, h megis van ott baba.

2015. okt. 28. 06:53
 94/129 anonim ***** válasza:
100%
Tegnapra nem vártam,nem is jött meg,de a teszt negatív.Rendszeres 28 napos ciklusom vannak,de ha jól vettem észre most a 18. napon volt peteérésem, akkor viszont ma még csak a 11. dpon vagyok.Még bízom benne,hogy baba lesz!):)
2015. okt. 28. 07:23
 95/129 vnebrigi ***** válasza:
77%

Kedves Kérdező! Aranyos vagy, köszönöm. Igazság szerint már tényleg nem tudom mi van, mert tegnap este megismételtem a tesztet, Predictor Early-vel (12,5-es), halvány pozi lett esti pisiből. Majd ma reggeli pisiből Facelle teszt (25-ös) szintén halvány pozi lett. Úgyhogy már nem értek semmit. :( Ma hívom a magán dokimat, remélem tud még a hétre időpontot adni, hogy bekukkantson, hátha van odabent valaki. Sajna június óta, tehát már 5 hónapja, minden hónapban terhes leszek, de nem maradnak meg. Szerintem a nyálkahártyám nem vastagszik meg eléggé, csak azt nem tudom mitől. Voltam dokinál múlt hónapban, pont így voltam, halvány pozi, 7 mm-es volt a nyálkahártya és rá 2 napra megjött, időben 28 napra.

Remélem a magán dokim tud erre valamit, ha nem, akkor nem erőltetem tovább ezt a témát, mert már sok volt nekem ez az 5 hónap így... belefáradtam. Szerintem tudjátok milyen ez az érzés. Vannak tünetek, halvány pozi és mégis semmi.

Februárban levetettem a spirálomat, Mirena volt fent, szerintem amiatt van ez most, mivel az hormontartalmú spirál is, nem engedte megvastagodni a nyálkahártyát és szerintem most emiatt van ez a probléma.

Ezt lehet valahogy "kezelni"? Létezik valami segítség hogy a nyálkahártya jobban meg tudjon vastagodni?

2015. okt. 28. 07:49
 96/129 vnebrigi ***** válasza:

Most tudtam a dokimmal beszélni, jövő hét keddre, este 7re mehetek hozzá. Sajnos előbb nem, mert nincs időpontja. :( Lehet hogy pénteken reggel azért elmegyek az SZTK-s nőgyógyászatra, hogy csináljanak egy hüvelyi UH-t, mert jövő hét kedd még nagyon messze van.

A dokim azt mondta, hogy lehet, hogy később volt pé-m, mint ahogy számoltam és hogy addig van remény, amíg nem jön meg... hát remélem és várok. :(

2015. okt. 28. 10:24
 97/129 A kérdező kommentje:
Osztrogen kell a vastagodashoz, mindjart rakeresek, hatha talalok vmit.
2015. okt. 28. 13:32
 98/129 A kérdező kommentje:

e vitamin napi 2x100 g.

Van otthon? Sztem kezd el szedni, bajt biztos nem csinal.

2015. okt. 28. 13:33
 99/129 vnebrigi ***** válasza:

Kedves Kérdező! Köszönöm! Sajnos nincs itthon, majd akkor elmegyek a patikába, ott biztos kapni.... Még egy kérdésem lenne... tudom, tudom, fárasztó vagyok... a tojásfehérjés-áttetsző nyák mindig az ovulációt jelzi?

Mert, hogy nekem volt ilyen, a várt menzesz előtt 1 héttel, nem akkor mikor én az ovumat gondoltam... ez lehetett a peteérés?

Mert ha igen, akkor késői pém volt és akkor még van időm... ugye jól gondolom?

2015. okt. 28. 13:51
 100/129 A kérdező kommentje:

Szerintem igen, de en osszesen ketszer emlekszem ilyen nyakra, egyszer sem akkor volt, mikor terhes lettem.

Szoval sztem azt jelzi, de nelkule is van pe.

2015. okt. 28. 14:48
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!