Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni oktober végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Az előző hónapok folytatasa.
2015. okt. 1. 10:35
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/129 anonim ***** válasza:
Halihó! Egy tanácsot adnék, E vitamint csak a mensitől peteérésig szedd, ovu után már ne! Fel a fejjel, kitartás! :)
2015. okt. 28. 15:11
 102/129 A kérdező kommentje:
Miert nem szabad szedni ovutol?
2015. okt. 28. 15:52
 103/129 anonim ***** válasza:
100%
sziasztok! én nem babára várok, csak megtaláltam a kérdést: a nméhyálkahártyásnak írnám, hogy én úgy tudom, a sárgatesthormon felel az egészséges méhnyálkahártyáért, aminek a szintjét még a teherbeesés előtt kell helyreállítani, mert amúgy nem jól tapad meg a baba. a nyálkahártya problémát kéne a magánorvosnak mondani, sajnos mindenki ismeri az SZTK-s orvosokat, 10-ből 9 legyint a problémákra, de a magán biztos visszaméri, jó-e a hormonok szintje. és ha tényleg ez a probléma, és helyreállítják, jöhet a baba nyugodtan :) a többi leendő anyukának is sok sikert kívánok, és szorítok én is! ne adjátok fel, jön az a baba, ha ti is és ő is készen áll rá!
2015. okt. 28. 22:45
 104/129 Manna24 ***** válasza:
100%
Kedves Brigi! Kitartás, ne add fel! Ha jól emlékszem a nemvárt előtt egy héttel is írtad, hogy pozit tesztelsz, akkor viszont inkább korai peteérésből kellett fogannia a babának, nem?
2015. okt. 29. 12:00
 105/129 vnebrigi ***** válasza:
100%
Manna, igen, pozit teszteltem nem várt előtt, nemvárt után nega, majd most megint pozi, a mai pedig megint nega. Teljes hómező. És sajna úgy érzem meg fog jönni :( doki után talán okosabb leszek. Ma vettem ovu tesztet és E vitamint, már a kövi ciklusra készülök. Úgy döntöttem mindent bevetek, már csak meg kellene jönnie a mensimnek. ;)
2015. okt. 29. 14:09
 106/129 vnebrigi ***** válasza:
Manna még ez lemaradt: ha korai ovuból lenne a baba, akkor már a második csíknak le kellene ugrania a tesztről... sajna nekem még mindig haloványka. Ovus fájdalmam, plusz barnázás félidőben volt, de száraz voltam mint egy sivatag. Mensi előtt 1 héttel pedig tojásfehérjés nyákom volt. Ha késői ovu, akkor is kellene már mutatnia valami bíztatót a tesztnek, de sajna semmi. Mostmár határozott nega és már egyre jobban fáj a hasam. Ez már mensi lesz, max vasárnapig megjön. De ahogy írtam már, várom mostmár hogy megjöjjön.
2015. okt. 29. 18:39
 107/129 A kérdező kommentje:

Csajok!

Pozitivat teszteltem ma 😃!!!!

2015. okt. 30. 12:34
 108/129 anonim ***** válasza:

De jóóóóó!Gratulálok!

Ildikó (6-os voltam talán)

2015. okt. 30. 12:41
 109/129 A kérdező kommentje:

Koszonom😃

Nem birom elhinni, allandoan ellenorzom, h nem csak a szemem kaprazik, pedig mar mikor felszivta a pisit, akkor latszodott, es azota is ott van😃

Nem birom elhinni...komolyan 😃

2015. okt. 30. 12:54
 110/129 anonim ***** válasza:

Visszaolvastam a hozzászólásokat,és te már egyszer írtad,hogy kiszálltál ebben a hónapban,és mégsem!!! ☺

Lassan begolyózok olyan ideges vagyok,hogy mi lesz velem,nagyon nehezen viselem a várakozást!

2015. okt. 30. 14:51
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!