Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni oktober végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Az előző hónapok folytatasa.2015. okt. 1. 10:35
51/129 A kérdező kommentje:
Csak nem jon vissza, meg kaphatsz masik munkakort is. A ket evessel amugy is tobbet lesz a kollegad tappenzem, mint amennyit dolgozik, sajna tapaszralat. :(
2015. okt. 12. 10:04
52/129 anonim válasza:
Sziasztok. Én most nem szedek semmi vitamint,teát, csak együtt vagyunk amikor jól esik :) Igaz, még csak most múlt el a mensim, szóval még van egy hónap,de rábízom a sorsra, hogy mit szán nekünk... 2016-tól majd jobban figyelek :D Emi
54/129 anonim válasza:
Én tegnapra vártam nem jött meg, mára vártam nem jött meg. A hőm két napja 36,9 (a ciklusom második felétől ennyi az átlag. Ülve fáj a derekam, zavarnak a szagok. Nem tudom furán vagyok nagyon nyűgös de úgy érzem megjön a havim
55/129 vnebrigi válasza:
19-re nem várom, ma esti pisiből csináltam, Gabriel. Tünetek vannak, 3 napja tesztelek halvány pozikat, a mai már egyértelmű :)
56/129 anonim válasza:
Én a ciklus 4. napján járok, innentől meg bele vágunk a közepébe.
57/129 fodormenta válasza:
gratula a poziteszthez, és ilyen korán kimutatta, nem semmi :)nekem okt. végére derül ki, olyan 28-a körül, addig még hosszú az idő! igazából most vagyok félidőben. Rögtön mensi után úgy éreztem ovum volt, de ma reggel fájt az alhasam jobb oldalt, szóval most tuti volt peteérésem, ha akkor nem is.
58/129 A kérdező kommentje:
Gratula a pozi teszthez, remeljuk, h minden rendben lesz. 😊
Nekem a ciklus.hu szerint holnap van pem, szoval ket napja elesben probaljuk, a mait semmikepo nem hagyjuk ki. 😊
Mar gondolkoztam a gyertyaallason is, h tuti legyen a dolog😊
2015. okt. 15. 10:52
59/129 anonim válasza:
Sziasztok! En 27.-ére nem várom. Második baba lenne! A fiamra 6 honapot vartunk mire osszejott, most 27 hos. Ez a masodik probalkozos honapunk. Drukkolok mindenkinek!
60/129 anonim válasza:
Én írtam, hogy 21-re nem várom. Sajna nekünk ez a hónap sem sikerült, mert kezd görcsölni, és szurkálni a petefészkem, ma vagy holnap tuti meg fog jönni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!