Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni oktober végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Az előző hónapok folytatasa.2015. okt. 1. 10:35
41/129 anonim válasza:
Sziasztok!
Csatlakoznék! Eszternek hívnak 26 éves vagyok ez a 6. próbálkozós hónapunk. Felrakom a görbéimet, kicsit értelmetlen ez most, mert mindegyik máshova teszi az ovut, 9-12 dpo nap között vagyok. 10-11-ére nem várom. A hőm még magas és állandósul. Meglátom mit hoz a hétvége!
42/129 A kérdező kommentje:
Ez erdekes, meglatjuk itt a hetvege a nyakunkon. 😉
2015. okt. 9. 10:01
43/129 A kérdező kommentje:
De nagy itt a csend, mizujs veletek lanyok?
2015. okt. 11. 17:13
44/129 anonim válasza:
Hát nekem meg jött. Most azon gondolkodom hogy veszek vaterarol tesztet meg női tinkturat és meglatjuk mi lesz.
45/129 anonim válasza:
Én ma teszteltem egy negatívat a 12. dpon. Én feladtam biztos, hogynem jött össze most a baba. de még két nap van a nemvártamig..
46/129 A kérdező kommentje:
Fel ne add, barmi lehet.
Cherry, sajnalom.:(
Az szerintetek normalis, h ket napja elmult a verzesem, egyutt voltunk a ferjemmel, es azota ujra verzek, inkabb csak maszatolok? A hasam is gorcsolget, foleg ejszaka.
2015. okt. 11. 21:34
47/129 anonim válasza:
Nekem is vissza tér, ha korán van sex, én mindig tartok + 1 napot! Még az október előttem van, hó végéig bármi lehet, ha nem akkor karácsonyig biztos össze hozzuk.
48/129 anonim válasza:
Ma a tegnapi 36,9hez képest 36,8 a hőm, Reggel bőgve kelltem, hogy nem jött össze, Pedig karácsonyra akartam ajándékba a nagyszülőknek adni az unokájukat :( Na mindegy még van egy napom a nemvártig, :(
49/129 A kérdező kommentje:
Igazabol nekem annyi a problemam, h juliusig van szerzodesem, (pedagogus vagyok), tehat most ossze kell hozni, kulonben tkp a semmire szulnek, nem jarna gyed, hiaba dolgozom evek ota. :(
Ha ebben a honapban nem jon ossze, akkor elengedem a kisteso kerdest. :(
2015. okt. 12. 09:36
50/129 anonim válasza:
Ne add fel, nekem dec 31-én jár le a szerződésem, nem tudom visszajön e 2 év után akinek a helyén vagyok, így ismerős a helyzeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!