Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni oktober végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Sziasztok! Ismét :)
Nekem ez a hónap eleje nagyon fura volt, még nagyon a ciklus elején voltam kb a 9-10. napon amikor ovu szerű tüneteim voltak. Aznap nem tudtam csinálni tesztet mert nem volt itthon, előtte nap lőttem el az utolsót azon volt halvány második csík, de halvány utána mire tudtam venni tesztet meg már full negatív...és azóta is ma vagyok a 18- napon és nem volt pozitív. Lehetséges, hogy megvolt az ovum olyan hamar? Nagyon örülnék, mert a héten nem is tudtunk együtt lenni mert párom éjszakás. Akkor viszont kétszer együtt voltunk. Ebben a hónapban nem reménykedem, de azért hátha. Félidőben abszolút nem tudtunk együtt lenni, de pozi ovu tesztem sem volt...
Gratulálok a pozitív babásoknak, és szurkolok a két pöttyös válaszolónak.
Én 21-re nem várom, még jó sokára lesz. Nem figyelek semmmit, akkor vagyunk együtt, amikor jól esik. Még csak 2 hónapja nem szedem a fogamzásgátlót. A ciklusom szerencsére azonnal visszaállt.
L.
Sajnalom akinek megjott. :(
Emi, ha te sem ittad meg ezeket a teakat, tudod, h h kell? En par honapja neztem, de forumokon azt is irtak, h volt akinek nagyon bekavart, ossze-vissza jott meg neki utana. Ettol felek...
Manna24, szerintem lehetséges, hogy korábban volt peteérésed! Legalábbis most nekem is ugyanez a gyanúm, hogy a menstruációm után pár nappal lehetett, és kíváncsi vagyok, hogy félidőben lesz-e még egy esetleg?
Emi, tudom, nem nyugtat, hogy mi közel egy éve próbálkozunk hiába, de látod, sokan vagyunk így, talán ez erőt ad és reményt, hisz minden hónapban vannak sikertörténetek, ld kétpöttyös, akinek nagyon gratulálok :) és a többi pozitívat tesztelőnek is :) A gyógyteákat én is iszom, ciklus első felében reggel éhgyomorra egy csésze cickafark, aztán délután egy csésze málnalevél, aztán ciklus második felében csak palástfű. Remélem segíteni fog.
Sablon duma de új hónap új esély 😉 Mi is közel egy évet vártunk a pozi tesztre, bár tudom nagyon elkeserítő tud lenni amikor nem sikerül. Fel a fejjel lányok! 😊
Egy hét mulva megyek dokihoz nagyon bízok benne minden rendben lesz.
#kétpöttyös 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!