Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni oktober végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Az előző hónapok folytatasa.
2015. okt. 1. 10:35
 71/129 vnebrigi ***** válasza:

Sziasztok. 28 napos ciklusaim vannak, már 6. napja késik. Elvileg 18. dpo-n vagyok, ha akkor volt pé-m, amikor én gondolom. Mensi előtt 1 héttel halvány pozik, szépen erősödött, majd a clearblue digitális negatív lett. Szétszedtem, mivel az elemet ki kell venni belőle, két tesztcsík van benne, az egyik tesztcsíkon 2 db csíkom volt, a másik tesztcsíkon pedig egy.Sokan írják hogy ez pozitívnak számít, de mégis azt írta ki, hogy negatív.

Mellfeszülés, fáradtság, émelygés van. Nem érzem, hogy meg akarna jönni, a hasam nem fáj. A mensi napján és másnap mensiszerű hasfájás volt, de már az sincs.

Nem értek semmit... :( ha jöv hét keddig nem jön meg, akkor kedden veszek egy tesztet, megcsinálom szerdán és eredménytől függetlenül elmegyek a nőgyógyászomhoz. De igazság szerint már belefáradtam ebbe a tesztelgetésbe :(

2015. okt. 24. 09:30
 72/129 fodormenta ***** válasza:

Brigi, a többi teszt vizsont mind pozitív? csak az az egy digitális lett negatív? mert egy tévedhet, de hogy az összes többi legyen hibás, azt nem hinném :)

nekem 28 lesz a nemvárt napja, ilyenkor lassan megy az idő...

2015. okt. 24. 10:04
 73/129 vnebrigi ***** válasza:
Fodormenta igen, a többi mind pozi lett. Egyszerűen nem értem :/ 10-essel már tesztelhetnél, nemvárt előtt 4 nappal vagy... vagy inkább kivárod hogy kimaradjon? tüneteid vannak?
2015. okt. 24. 11:22
 74/129 anonim ***** válasza:
Én is még izgulok veletek. Én írtam a 60-as választ kedden. Úgy görcsölgettem napokig, hogy azt hittem meg fog jönni. Eddig még nem jött napos késésnél járok. Mensi napján teszteltem egy negatívat reggel. Aztán volt egy-két csepp barnázás. Azóta semmmi...nem tudom mire vélni...
2015. okt. 24. 11:39
 75/129 anonim ***** válasza:
Bocsi, a lenyeg kimaradt. 3 napos késésnél járok.
2015. okt. 24. 11:39
 76/129 A kérdező kommentje:

Egyre kevesebben varunk lanyok, ez a tipusu kerdes honapokkal ezelott porgott, van nehany uj, de alig paran irunk. :(

En mar mindent bekepzelek, es zabalok, neha emelygek, holott pontosan tudom, h a baba meg semmit sem okozhat.

:(

2015. okt. 24. 11:57
 77/129 fodormenta ***** válasza:
notórius tesztelő vagyok :) a tegnapi full negatív volt, még beképzelni se lehetett a második csíkot. holnap reggel megint tesztelek, mert egy halvány pozinak is örülnék, és nem akarok lemaradni róla, én nem bírnám kivárni, hogy késsen a menzeszem, azonnal tudni szeretném, ha van baba, mert akkor már úgy akarok rá készülni. pl a napi egy tejeskávémat is azonnal abbahagyom,stb..
2015. okt. 24. 11:59
 78/129 A kérdező kommentje:
Fodormenta, ne hagyd abba a tejeskavet, nekem a fiamnal eloirta a doki a napi ket kavet, mert ajulos voltam 😉
2015. okt. 24. 12:05
 79/129 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én 27-re nem várom.Ha jól vettem észre a 18.napon volt peteérésem,ez 17-e volt,de 20-án és 22-én is volt nyák.Ezt nem tudom mire vélni.Volt már valakinek ilyen?

2015. okt. 24. 12:27
 80/129 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Nekem ma volt délelőtt tojásfehérjés nyákom, ami elvileg peteérésre utal, de nem csináltam ovu tesztet, nincs is itthon :) Szerdán, tegnap és ma is együtt voltunk, meg szerintem holnap is lesz akció :) amúgy a 2-3 naponta mindig megvan, szóval mi mindent megteszünk, remélem hamarosan összejön a bébikénk, nagyon vágyunk rá már május óta :) november 7-re nem várom...

Emi

2015. okt. 24. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!