Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni oktober végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Az előző hónapok folytatasa.
2015. okt. 1. 10:35
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/129 anonim ***** válasza:
Ujjujujuuuuj, hatalmas királyság! Gratulálok! Én még nem merek tesztelni (9dpo). Most komolyan, érzel valamit, mármint van (volt) valami jel? Olvasgatok kommenteket fórumokon, és kinek mi. Én nem hiszek a "megéreztem" szituban. Sosem érzek semmit, max, hogy leszakad a mellem, fáj a hasam és aztán (hogyrohadjonmeg..) megjön. :) értitek... Szóval, most megragadom az alkalmat, és frissen az új élményekről kérek szépen pár szóban erről valami infót. Még egyszer GRATU! Zita
2015. okt. 30. 18:27
 112/129 A kérdező kommentje:

Nem ereztem semmit. Harom napja (asszem) volt a szemeremcsont fajdalom, es ejszaka nagyon gorcsoltem. Mara virrado ejszaka biztos voltam benne, h sikerult, mert gorcsok sehol, de nagyon nehez a hasam alja.

Szagokat nem erzek furcsanak, de emelyges hullamokban jon, kibirhato. Tegnap megpusztultam egy gyrosert, es a papir aljan megallo zsirt is kinyalogattam a pita alol. A fiammal is zsirt es hust kivantam vegig, mensi elott ket-harom tabla csoki becsuszik, volt, h egy uveg lekvart vagtam be. 😃

Egyszeruen biztos voltam benne, h pozitiv lesz, ezert hittem, h csak kaprazik a szemem, mert mikor felszivta a pisit, mar ott volt. Patikaban vettem a tesztet, Mono teszt a neve, 25-os erzekenysegu. Egyebkent estere total elhalvanyult, a ferjem mar csak hunyorgatva latja a csikot, a controll csik is halvany. :(

2015. okt. 30. 19:26
 113/129 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, h latjatok, egyszeruen nem lehetett fenykepezni. :(

[link]

[link]

2015. okt. 30. 19:40
 114/129 anonim ***** válasza:

:) kicsit látszik. Köszi a választ! :) én ma egy tál nyálkás csípős-savanyú csirkét nyalogattam ki. Utána laza 2 órán át akart kijönni szerencsétlen áldozat. (rágondolok utólag és még most is blööááá)

Nagyon kíváncsi leszek mi lesz velem, mert olyan falánk vagyok napok óta, hogy a kolléganőim már összesúgtak ma a hátam mögött. Bármit megeszek ami csípős vagy savanyú, de egy fura ízű falattól ugyan olyan gyorsan tolom el magamtól a kaját, ahogy elkezdtem felfalni. Lehet simán a mensi előtti falóroham, bár akkor nem válogatok. Én gyakorlatilag bármire rárepülök ilyenkor. (csoki, lekvár, nutella nagykanállal, de ettem már savanyúsággal megpakolt tejfölös pirítóst vagy fél kiló céklát magában baba nélkül is, tehát ez nálam alap) :) pfú, mekkora malacka vagyok

Jó babavárást!

2015. okt. 30. 20:38
 115/129 A kérdező kommentje:

Nyugi nem vagy egyedul😃.

Fiammal anno kapros tonhalkonzervet ettem lekvaros piritossal...😃

Az elobbi felsorolasbol kimaradt a cicifajdalom, de csak a bimbom szorakozik. Foleg a jobb.

Amugy olyan furcsa, h a hormonvaltozasok pl mensi elott mit bir kihozni belolunk 😃.

2015. okt. 30. 20:44
 116/129 anonim ***** válasza:
:) nade aranyérig enni a kínai csípős levest...?!? azért az már művészet. Ez az amit a pasik szerencsére nem értenek meg, háát de nem alap felhívni szegényeket, hogy mire hazaérek léccilécci legyen már otthon egy kis sós perc meg egy vödör fagyi akár december közepén is??? :) Nőnek lenni azért szerintem jó, a maga nemében. Meg akármennyire várakozós is ez a babatervezés, valahogy nem bánom, hogy nem jön össze azonnal. Kicsit legalább van időm összeszedni a gondolataimat és tényleg vágyni nagyon rá. Z
2015. okt. 30. 20:59
 117/129 A kérdező kommentje:

Ez a babavaras is agyrem amugy😃.

Most dobbentem ra, h en ezt mar csinaltam, es nem mindig jo ez...

Teljesen irracionalisan kavarognak a gondolatok a fejemben.

2015. okt. 30. 21:04
 118/129 anonim ***** válasza:
100%
olvasd el Vicki I. Barátnőim a terhességről c könyvét. Nővéremnek vettem amikor várta a kisfiát. Nemrég kölcsönadta, hogy inspiráljon. :) Engem szórakoztatott, bár akkor még tervben sem volt a baba. Abban aztán van minden amit nő átélt várandósan. :)
2015. okt. 30. 21:13
 119/129 A kérdező kommentje:
Brigi mizujs veled?
2015. nov. 1. 08:27
 120/129 anonim ***** válasza:
Fuuuh, ez szuper híír, gratulálok :) én még a honap elején dicsekedtem el a pozi teszttel, azota már a 9. hétben járunk :) Megy a drukk hogy minden rendben legyen :)
2015. nov. 1. 18:45
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!