Van aki aug.20. körül nem várja?
Figyelt kérdés
Meséljetek! ;) Nekünk első próbálkozós hónap, már van egy 3 évesünk!2015. aug. 7. 19:27
241/487 Forevernow válasza:
21re nem várom, ma kezdek ovu tesztelni.. lehet nem kéne mert a suli miatt sajnos nem biztos hogy együtt tudunk lenni mikor a teszt ovut mutat :( de azért megpróbáljuk. Tegnap babaruhákat válogattam
242/487 Forevernow válasza:
És közben elgondolkodtam ezen a rágörcsölés dolgon.. azt hiszem nekem is sikerült. Eddig én próbáltam nyugtatgatni a férjemet, hát most rajta a sor. (Sorry hogy külön ment, szarakodik a telóm)
243/487 A kérdező kommentje:
Én is rágörcsöltem, nagyon fáj a petefészkem, lehet, hogy begyulladt, a legjobbkor...Nincs jó kedvem, pont az utóbbi 2 hónapban van mindig vmi bajom odalent...! Gondolom az ovus fájás nem ilyen erős.
2015. szept. 3. 10:17
244/487 Forevernow válasza:
Nekem sajnos évek óta visszatérő gyulladásom szokott lenni.. most épp nincs de ki tudja.. ez is aggaszt, úgyhogy együttérzek veled. Reméljük minden rendben lesz :)
245/487 A kérdező kommentje:
Múlt hónapban a méhem volt kicsit begyulladva, antibiotikumot kaptam rá, el is múlt. Te miket kaptál rá?
2015. szept. 3. 10:42
246/487 Forevernow válasza:
Nekem hüvelygyulladásom szokott lenni, sajnos pár havonta visszatér pedig rengetegféle cuccot kaptam már rá, antibiotikumokat is. Most utoljára Gynoxint javasolta a doki és csodák csodájára 4 hónapja semmi bajom. Mondjuk elég drága volt de remélem többet nem kell használni. A legbosszantóbb az, hogy sok dokinál voltam és egyik se tudta megmondani, hogy mitől lehet :(
247/487 A kérdező kommentje:
Sajna fáj itt-ott továbbra is, egyéb bajok is vannak, nem tudsz vmi természetes praktikát ami egy esetleges terhesség mellett is használható? Forever?
2015. szept. 4. 07:01
248/487 Forevernow válasza:
Sajnos nem tudok :( olyat biztos nem ami nekem hasznalt..
249/487 anonim válasza:
Egyenlőre még nincs változás, ciklus.hu szerint szeptember 25-én kell majd megjönnie üdv Nati
250/487 A kérdező kommentje:
Sziasztok Csajok!
Szerintem ezt a hónapot is buktuk, petefészek/méhem vacakol napok óta, fáj, folyásom van néha, elkezdtem a Canesten kombit+ bevettem 1 algot. A melleim megint nagyon fájnak mint a múlt hónapban, szóval nem értem miért jelentkeznek ezek a panaszok ebben a hónapban is középidőtől. Megvárom, hogy megjöjjön (szept. 16. körül) utána csináltatok a hormonokról vérvételt.
2015. szept. 5. 07:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!