Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki aug.20. körül nem várja?

Van aki aug.20. körül nem várja?

Figyelt kérdés
Meséljetek! ;) Nekünk első próbálkozós hónap, már van egy 3 évesünk!
2015. aug. 7. 19:27
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
 261/487 anonim ***** válasza:
Kedves M. Remélem minden rendben lesz és a kicsi szépen fejlődik majd. Puszi. Nati.
2015. szept. 7. 14:23
 262/487 anonim ***** válasza:
Koszonom szepen:-)
2015. szept. 7. 14:50
 263/487 A kérdező kommentje:

Kedves Nati, köszönöm a szép, bíztató szavakat aranyos vagy! :) Nem tudom, hogy miért van hányingered, nekem akkor szokott ha reggelizés előtt kávézom.

M, köszi az üzit, hogy érzed magad? :) Párod mit szólt? :) Voltak/vannak tüneteid?

Nyufi, naaaggggyyyon szurkolok, hogy hamar megoldást találjanak erre a cifra vérképre, bár tökéletes vérkép elég ritka, a lényeg, hogy megnézetted, úton vagy a siker felé! :)

2015. szept. 8. 05:57
 264/487 anonim ***** válasza:
Csajok, ti szoktatok pozi teszttel álmodni? Már a tudatalattim is erre gondol, hogy az álmaimba beleszövi? :D Nem vágyok tökéletes vérképre, de aggasztó, hogy 6 eltérésem van. Szurkolok nektek! Sógornőm is ebben a cipőben van, mint mi. Ő csütörtökre nem várja, szurkoljatok neki is, bár nekik ez "csak" a második hónap. Bátyám nem tudnám apa szerepben elképzelni :D Bár ideje lenne felnőnie, bár szerintem örök gyerek marad! :D
2015. szept. 8. 08:59
 265/487 anonim ***** válasza:
Kávétól nem szokott hányingerem lenni, igazából nem is nagyon szoktam reggelizni bár az utóbbi időben muszáj be kapnom valamit.mert nem érzem jól magam ha eszek egy kicsit el múlik a hányinger. Üdv Nati
2015. szept. 8. 13:54
 266/487 anonim ***** válasza:

Nagyon örült a férjem, ő már nagyon rég várta ezt a babát!:-)

Semmi erős egyenlőre..kis fáradtság, gyakori pisi, ma úgy érzem duzzadtabbak a melleim..pár napja felválta paradicsomot és hagymát eszek:-D

2015. szept. 8. 16:57
 267/487 anonim ***** válasza:
Most akkor jönne a népi bölcselet, hogy biztos, hogy fiú mert savanyút, erőset, sósat kívánsz és nem édeset. Hát párom édesanyja mind a kettő lánnyal a jó erőspaprikát kívánta, de iszonyat mennyiségben, mindenki mondta, hogy áh erős vasgyúró fiúcskák lesznek,aztán kislány lett mind a kettő. :-)
2015. szept. 9. 09:00
 268/487 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, még annyit, hogy gratulálok, vigyázz magatokra puszi. Nati
2015. szept. 9. 09:01
 269/487 anonim ***** válasza:
Elsô gondolatom érzetem nekem is jött hogy lány, de nem érzem még. Fiamnál imádtam az ecetes csípôs almapaprikát amit muter rakott el! Megettem egy komplett üveggel:-D
2015. szept. 9. 18:26
 270/487 anonim ***** válasza:
Hogy álltok? Kinek mikor lesz pé? Mikorra nem várjátok?
2015. szept. 9. 18:27
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!