Ki nem várja dec.5 körül?
2014. nov. 29. 13:38
Szia én december 4-re nem várom. Mióta próbàlkoztok?
2014. nov. 29. 17:15
3/28 A kérdező kommentje:
Első hónap még csak! :)
Második gyerek lenne. A fiunk anno elsőre összejött, remélem most sem kell sokat várni!
Pont tegnap voltam a dokimnál, mert ovu óta elég sokszor feszülget a petefészkem, ma már a derekam is fájt, azt hittem valami gond van. De mondta,hogy semmi, megtörtént az ovu, nyálkahártya rendben! Szóval most várok! :)
Ti mióta próbálkoztok? Első baba?
Elsõ baba, és 15hónapja várunk, de ki számolja! :) Gratula és hátha a kistesó is ilyen gyorsan összejön. Írd meg hogy mi a helyzet!
2014. nov. 29. 20:17
5/28 A kérdező kommentje:
15 hónap? Hát az nem semmi!
És meg van az oka esetleg,hogy miért várat benneteket?
A komolyabb vizsgálatok most fognak jönni. De eddig rendbe van minden. Majd összejön egyszer. Addig is találtam egy új hobbit. Terhességi tesztelgetés! :) Külföldön élek, és nem tehetek róla, hogy ilyen olcsón lehet tesztet beszerezni! :))
2014. nov. 30. 14:41
7/28 A kérdező kommentje:
A tök jó, hogy nem izgulsz rá! :)
Merre az a külföld?
Anglia. Mondjuk, ha összejön a babó, akkor hazamennénk. A rágörcsölésen túl vagyok, most élvezzük az életet kettesben. Úgyhogy addig van jó világ míg kettesben vagyunk. :) Nem is tudom mi lesz a hobbimmal, ha sikerül egyszer kétcsíkosat tesztelni. :) Nem mondom, hogy aznap nem keseredek el egy picit mikor megjön, de már nem vág a földhöz. Nem kapok már sírógörcsöt, mert úgysem lesz jobb. Viszont olyankor ha pont szabadnaposak vagyunk, meglátogatunk egy pubot, csocsózunk, biliárdozunk, eszünk egy jót és sörözünk. Mert ilyenkor tudjuk h nem ártunk vele. Mindenben nézni kell a jót is. Pláne itt, mert azért könnyen be lehet csavarodni, ha amúgy meg hazavágyik az ember. Na befejezem a panaszkodást! Már alig vârom hogy tesztelhessek. Igaz hogy csütörtökre nem várom, de szerdától tovâbb úgy sem bírom, mert akkor ráadásul itthon is leszek. Te fogsz tesztelni, vagy azok közé tartozol aki megvárja, hogy jó sokat késsen?
2014. nov. 30. 15:21
9/28 A kérdező kommentje:
Nagyon jól fogod fel! :) Én sajnos a görcsölős fajta vagyok, vagyis lennék.:)
De egyébként most én is vagyok vele,hogy ha most elsőre nem jön össze, akkor még szabadon élvezhetem a Szilvesztert! :) Főleg,hogy több napos utat terveztünk. Ha decemberben sem jön össze, akkor azt mondta a férjem,hogy januárban elmegyünk egy wellness hétvégére, csak ketten! :)
Egyébként sajnos én nem fogom kibírni,hogy késsen. Szerintem úgy 5-én csinálok egy tesztet. Az a baj,hogy nem is igazán tudom,hogy pontosan mikor kellene megjönnie, mert 28-32 napos ciklusaim vannak.
Bár nekem a ovunak vannak tünetei, meg most a doki is mondta,hogy ő úgy gondolja,hogy a 15-16.napon lehetett. Na erre rászámoltam 14-et! :)
Első vagyok. Nekünk ez az 5. próbálkozós hónap, de előtte volt 2 hónap, amikor egyszer-egyszer nem védekeztünk, de azt nem számolom bele. :) Én is egyre lazábban veszem, nem görcsölök rá, tudja Ő, mikor kell jönnie. Viszont tegnap megtudtam, hogy egyik barátnőm terhes, aki persze nem is tervezte...na ilyenkor azért még, ha nem is szép kimondani, de kettős érzések törnek föl bennem. De nem csüggedem, ha sikerül nekünk is, babázhatok vele együtt :)
2014. dec. 1. 09:58
Kapcsolódó kérdések: