Ki nem várja dec.5 körül?
Figyelt kérdés
2014. nov. 29. 10:08
11/28 anonim válasza:
Hu nekem is a legjobb barátnõm félve jelentette be, hogy terhes, pedig nagyon nem akarta még. Elcsodálkoztam magamon, hogy nem esett rosszul. Mert ha belegondolok, letaglózó lehet, ha még nem számítasz rá. Nagyon nagy felelõsség. Bezzeg amikor a sóg.nõm jelentette be, hogy az elsõ hónap után sikerült...na akkor kibuktam. Pláne hogy meg is kaptam a szokásos jótanácsot:ne görcsölj rá, és neked is sikerül. Pffff, kösz. Elsõ hónap ha sikeres, jóhogy nem görcsöl rá az ember....
12/28 anonim válasza:
Egy szép napon nekünk is összejön :)
13/28 A kérdező kommentje:
2014. dec. 2. 12:23
15/28 anonim válasza:
megnéztem a másik kérdésednél feltett tesztek képeit, én látom rajtuk a 2. csíkot, igaz nagyon-nagyon halványan. Én még nem tesztelek, megvárom a nem várt napját vagy másnapját
16/28 A kérdező kommentje:
Hát csináltam, de ezen nincs semmi. Pedig ugyanolyan fajta! Szerintem csak szellemcsík volt!
2014. dec. 3. 04:29
17/28 anonim válasza:
Hát várj még, hátha kedves kérdezõ. Sajna volt már nekem is extra halvány pozi, majd késéssel megjött. Vagyis nem maradt meg a baba. Most negatív a tesztem. Várom h megjöjjön és kezdõdjön a 16. hónap. Nem gondolom h sikerült és csak a teszt nem mutatq
18/28 anonim válasza:
*mutatja még, mert már mindenképp mutatnia kellene valamit ha ott a baba.
19/28 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Nálam a mikulás megérkezett! :/
20/28 A kérdező kommentje:
Szerintem nálam is meg fog! Pisilés után a papíron volt egy-két ilyen nagyon halvány barnás pötty, vagy csík.
Bár ilyen korán még mostanában nem jött meg! Most vagyok kb. a 13. napon!
2014. dec. 4. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!