Van még valaki, aki augusztus 31. körül nem várja?
Figyelt kérdés
2014. aug. 19. 08:29
2/21 anonim válasza:
Szia. Én szept. 2-re. Most van ovu.
3/21 anonim válasza:
Sziasztok!Én is augusztus 31-re nem várom. Remélem nem is jön. Ti mióta próbálkoztok? Nekünk ez a 3. hónap.
Szilvi
4/21 anonim válasza:
2. vagyok. Nekünk ez az első hónap...kíváncsi leszek.
5/21 A kérdező kommentje:
Nekünk első hónap. Első baba lenne. Mondjuk csak egyszer voltunk "úgy" együtt, vélhetően peteérés előtt egy nappal. A többi alkalommal megszakítással. Ténylegesen még nem kezdtük el a babaprojektet, de ha most összejött, nagyon boldogok lennénk. :)
2014. aug. 19. 10:37
6/21 anonim válasza:
Én is akkor nem várom. Nekünk is az 1. próbálkozós hónap és állandó fáradtság lett úrrá rajtam, valamint ma reggel iszonyatosan szédültem, munkahelyemre is a párom hozott be, buszra szállni sem tudtam volna (vidék, 25 km-re dolgozom). Tudom, hogy korai lenne ez terhességi tünetnek, de mi másra gondoljunk, sosem voltam szédülős és egészséges-fiatal vagyok.
7/21 A kérdező kommentje:
Megy a drukk mindenkinek! :)
2014. aug. 19. 10:41
8/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hogy vagytok? Én a 6-7 dpo-n vagyok, elvileg lassan beágyazódik, ha sikerült. Figyelem magam, hátha van valami tünet, de eddig semmi. Mondjuk ez normális is. Veletek mi újság?
2014. aug. 22. 09:04
9/21 anonim válasza:
6-os voltam. A napokban minden ok. :) Remélem veletek is. Már nagyon várjuk férjemmel, hogy tesztelhessünk.
10/21 anonim válasza:
Sziasztok! Nálam semmi tünet. Megpróbálom lekötni magam hogy kevesebbet idegeskedjek,hogy most vajon sikerült-e,de ahogy közeledik a nem várt egyre többet eszembe jut.Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!