Van még valaki, aki augusztus 31. körül nem várja?
Figyelt kérdés
2014. aug. 19. 08:29
11/21 anonim válasza:
Sziasztok. Én a 2. vagyok. Nekem szombat délután nagyon begörcsölt a hasam, mint amikor megjön (pedig még van 1 hét). Azóta is fájdogál az alhasam...Nem tudom mi lehet ez?! Más tünetem nincs.
12/21 A kérdező kommentje:
Én tegnap és ma vettem észre egy kevéske enyhén barnás színű folyást. A múlt hónapban is tapasztaltam ilyet, így félek, hogy most nekünk nem sikerült. Na de hátha. A hétvégén nekem is görcsölt a hasam és a derekam is nagyon fájt. Ezek a tünetek ebben az időszakban viszont még újak. Már csak 6 nap és tesztelhetünk. Szurkolok mindenkinek!
2014. aug. 25. 19:10
13/21 anonim válasza:
Az a 6 nap az örökkévalóság most nekem :) Bár alapból nem vagyok egy türelmes ember. Van itthon 2 tesztem, bujkál bennem a kisördög, hogy egyiket ellövöm...de tudom, hogy mér korai :)
14/21 anonim válasza:
Sziasztok én első válaszoló vagyok tegnap halványat teszteltem
15/21 anonim válasza:
Nahát utolsó: ez szuper! Nekem hétfőn nem kell megjönnie, én még nem merek ilyen korán tesztelni...Hányadik dpo-n voltál tegnap, hogy teszteltél?
17/21 A kérdező kommentje:
Szívből gratulálok első válaszoló! :)
Én 11-12 dpo-n vagyok, de inkább megvárom a vasárnapot. Gyanús nekem ez a kevéske rózsaszínes folyás. Ma is volt egy kicsi.
Többiek hogy vagytok? Bírjátok még a várakozást? :)
2014. aug. 27. 16:25
18/21 A kérdező kommentje:
Mi újság veletek? Tesztelt még valaki pozitívat?
Neked tegnap napra pontosan megjött.
2014. szept. 1. 16:49
19/21 anonim válasza:
20/21 anonim válasza:
Bizony, ez szerintem is pozi :) én vasárnap teszteltem egy negatívot. Mégsem hétfőn, hanem holnapra nem várom..remélem nem is jön meg. Nem tudom, reggel ellőjjek mégegy tesztet, vagy inkább várjak, megjön-e?? Szerintetek reggel mutathat már valamit, ha van valami? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!