Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki aug.20. körül nem várja?

Van aki aug.20. körül nem várja?

Figyelt kérdés
Meséljetek! ;) Nekünk első próbálkozós hónap, már van egy 3 évesünk!
2015. aug. 7. 19:27
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/487 anonim ***** válasza:

Szia! Nem tudom hogy én írtam e oda belinkeled a kérdést?:-))

Nekem 4 nap van mensiig. Ha megjön mégis és félévig esély se sok lesz nem baj mivel közben visszamentem befejezni a sulimat ami elmaradt eddig:-) és igaz így tolódna az egész de most lenne lehetőségem a köv baba előtt.

2015. szept. 5. 18:15
 252/487 A kérdező kommentje:

Kedves M, az a kérdés már nem aktuális, csak annyi volt, hogy nem akart erősödni az ovuteszt, de a végén pozi lett a ciklus 15. napján!

Közel már az idő, h kiderüljön Neked, nagy-nagy drukk! :)

Többiek????:)

2015. szept. 6. 06:44
 253/487 Forevernow ***** válasza:
Valamikor mostanában van pém.. Vettem valami mikroszkóp izét, de használni nem tudom mert használat előtt egy órával nem szabad enni inni, mi meg állandóan puszilkodunk :D így meg úgyse azt mutatná ami van.. Rendes ovu tesztet meg nem kaptam :( de majd meglátjuk..
2015. szept. 6. 08:09
 254/487 anonim ***** válasza:

Kiváncsiságból csináltam ma délután egy tesztet majd kontrollként egy one steppet is és mind kettő pozitív!

[link]

[link]

M

2015. szept. 6. 18:27
 255/487 A kérdező kommentje:
Te jó ég, Gratuláloooook! Ti mikor vtatok együtt? Mióta próbálkoztatok? Első baba? ;)
2015. szept. 7. 06:05
 256/487 A kérdező kommentje:
Bocsi 2. baba, már írtad:)
2015. szept. 7. 06:06
 257/487 anonim ***** válasza:

Köszi szépen!:-)

Hät igazäból elsô hónap mert augusztusban határoztuk el(régóta téma de én nem éreztem magam késznek a vetélés óta). A fiúnk 2 hónap múlva lesz 3 éves:-)

Privatban elküldöm nagyjäbol tudom az együttleteket.

Ilyen korán erôs pozitiv nem lehet baj?

2015. szept. 7. 07:43
 258/487 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én a múlt7en voltam vérvételen, sajnos hormont nem néztek, de a lelet alapján vérszegénységem van és lehet a pajzsmiriggyel is gondok vannak. Holnap megyek a nődokihoz, aki a meddőségi dolgokban eléggé otthon van,és hátha tud valami jót mondani! Csak annyira izgulok :( Nekem elméletileg szerdán lesz PÉ-em.
2015. szept. 7. 08:47
 259/487 anonim ***** válasza:

Kedves M! GRATULÁLOK! Mind a 2 nagyon szép erős Pozi!

Vigyázz magatokra :)

Kedves Évi, ne keseredj-el, ha jönni akar akkor jönni fog, nem mi határozzuk meg mikor jöjjön, ha BABA választ TÉGED és Nem fordítva,hogy te mond meg mikor jöjjön, Nyugodj, meg kedves Évi ,majd ha a picike is úgy érzi,hogy Ő is készen áll akkor jönni fog, fel a fejjel Évi, légy büszke Nő büszke Anya!

Hogy velem mi van? Mostanában érzek kicsi hányingert reggelenként meg van,hogy napközben is, igazából, nem veszem ezt jelnek, úgyanis augustusban megjött 2szer volt halvány pozitív tesztem utánna negatív, 5 napot késett is.de megjött. MOST még korai lenne. 2015.09.06-tól vagyok termékeny és a ciklus.hu szerint 12-én lenne Peteérésem!a nem vártam meg 2015.09.25.-e Úgyhogyén még ráérek izgulni. Bár ez a reggeli hány inger zavarja a csőrömet. Szerintetek mi okozza? Szép napot puszi Nati (21éves)

2015. szept. 7. 09:29
 260/487 anonim ***** válasza:

Koszonom szepen Nati remelem o mar maradni szeretne:-)

Sok sikert kivanok mindenkinek!!

2015. szept. 7. 13:13
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!