Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki aug.20. körül nem várja?

Van aki aug.20. körül nem várja?

Figyelt kérdés
Meséljetek! ;) Nekünk első próbálkozós hónap, már van egy 3 évesünk!
2015. aug. 7. 19:27
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/487 A kérdező kommentje:
Moonligt hogy v? ;) Nettus hogyan tovább? És a többiek, Kata, Nyufi? :) bocsi,hányan is vagyunk itt?
2015. aug. 26. 17:57
 212/487 anonim ***** válasza:

Köszi szuperül (még) szerencsére semmi rosszullét, csak megnövekedett evés és alvás igény de már ez is csillapodik talán a napokba. Most próbálok egészségesen étkezni mert sajnos terhesvitamint viszont már terhesség előtt se bírtam,megy a hasam tőlük pedig már 2 fajtát is próbáltam.

Meg persze türelmetlenül várom a jövő heti ultrahangot, nem túlzás hogy be vagyok sózva :)

2015. aug. 26. 18:43
 213/487 anonim ***** válasza:
Kedves Sz. Nikkol!!! GRATULÁLOK a pozitív teszthez!!! üdv Nati
2015. aug. 26. 19:04
 214/487 anonim ***** válasza:
Igen tudom,hogy lehet javítani a cukromon, de szrintem csak azért lett 4,6 mert az előtte lévő 2 hónapban mikor még nem tudtam hogy lesz ilyen vizsgálatom, nagyon kívántam az édeset. és sok édes dolgot edtem nem töménytelen mennyiségben de azért napi szintem egy-egy-kocka csokit ami persze felugrasztja a cukrot,.. alapjáraton sós szájú vagyok nem szeretem annyira az édességed, kb 3-4 havonta rámjönn,hogy "kívánom az
2015. aug. 26. 19:08
 215/487 anonim ***** válasza:
Lemaradt rész: 3-4 havonta kívánom az édeset, ez a kívánóság kb 1 hét legdurvább esetben 2 hétig tart. akkor nekem mind1 csak egy picike kis édességet vehessek magamhoz, legyen az egy kocka csoki, süti, cukorka nyalóka, gyümölcs joghurt ilyenek. Szoval valószínűleg azért lett 4,6 a cukrom mert előtte 2 hétig édes dolgokat edtem. pl. gyümölcsfőzelék, édes savanyu csírke, mézes-chilis csirkeszárny. Üdv Nati
2015. aug. 26. 19:11
 216/487 Forevernow ***** válasza:
Lassan kezdődik az új hónap.. A férjem nem bírta ki, anyósomnak is beszámolt az eseményekről úgyhogy most tiszta ideg vagyok mert naponta egyre többen kérdezik, hogy na akkor sikerült-e már.. De hát nem megy egyik percről a másikra :( szegénykém nem akart rosszat, de engem meg nagyon bosszant hogy nem tartja tiszteletben amit szeretnék..
2015. aug. 27. 10:56
 217/487 anonim ***** válasza:
sajnálom. de az idegesség a stressz eleve nem tesz jót az embernek pláne ha babát tervez. üdv Nati
2015. aug. 27. 20:15
 218/487 A kérdező kommentje:

Nati sajna az édességről én sem tudok lemondani, de amit írtál nem sok nasi szerintem!

Forever, új hónap, új esély! :) Ne idegeskedj, örülj, hogy várják a babát!:)

2015. aug. 27. 21:03
 219/487 anonim ***** válasza:
Igen Évi nem sok nasi, de pont vizsgálat előtti 2 hétben jött rám az,hogy édességet akarok, év vizsgálat előtt 2 héttel nem is tudtam,hogy lesz ilyen cukorterheléses vérvételem, ha tudtam volna előre min 1 hónappal akkor odafigyeltem volna és jobb lett volna az eredmény, Nézd 2 hétig édesebbet eszel de nem fog Kiürülni a szervezetedből 1 nap alatt.... attól 1-2 napig nem eszel édeset attól a véredben benne van kell legalább 2-3 hét mire normalizálódik a véredben a cukor,hogy viszonylag jó eredményt kapj, akkor is ha PCO-d van. Ezt tudom mert kicsit értek ezekhez meg a gyógyszerekhez, csecsemő gondozónak és kisgyermek nevelőnek tanulok, szoval nagyon sok olyan dolgot kell tudnom amit más csak józan paraszt ésszel gondol, ezzel nem nagyzolni akarok. És nem keseredem el mert tudom,hogy a bennem lévő gyógyszerek miatt nem sikerült most a baba, idő kell,hogy kiürüljön csak ennyi. Ha tudom akkor miért kérdezek? Egyszerű a válasz,: Kételkedem, reménykedem hátha. És jól esik hogy más segiteni szeretne és tanáccsal lát el, jól esik hogy nem vagyok egyedül. Párom mesélte,hogy az Ő édesanyja nem tudta,hogy babát vár 3 hónapig megvolt a menzi és mikor elmaradt utánna ment el dokihoz és közölte a doki,hogy 12 hetes IKER terhes. Párom ikertestvére sajnos nem maradt meg "felszívódott"... , Hogy ezzel mit akart mondani párom? Hogy ne vesszem el a reményt? mert lehet,hogy van baba csak épp ugy vagyok,mint annak idején az édesanyja? Nem. nem vagyok terhes és ezt tudom! 3 tesztem is NEGATÍV lett a menzim is rendesen megjött, igaz 5 nap késéssel és a szokásos 30-34 nap helyett 38 napra. De megjött. Bár azt nem tudom,hogy akkor miért volt HALVÁNY pozitív tesztem, amiről képet is küldtem? Nem értem.. ezért keseredtem el mikor 3 negatív lett végül megjött... Üdv Nati
2015. aug. 28. 09:54
 220/487 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Tegnap voltam a párommal váradáson, szoktunk menni évente 3-4 alkalommal. A szűrővizsgálatoknál nézte a doki a hemoglobin szintet, ami nekem először 110, utána 102 lett. Egyből mondta, hogy a véradás kizárt, és hogy keressem fel a háziorvost, hogy vizsgáltasson ki. Na mondom remek, egy újabb tényező, ami nem stimmel. Mikor hazaértem utánaolvastam, hogy pl folsavval lehet emelni a hemoglobin szintet, csak hogy én kb már vagy 5 hónapja szedek folsavat, ha nem szedném, akkor még jobban a béka popója alatt lenne? Ez szerintetek befolyásolja azt,hogy nem sikerül a babó? Sajnos csak kedden tudok a dokihoz elmenni.. :(
2015. aug. 28. 11:27
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!