Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki aug.20. körül nem várja?

Van aki aug.20. körül nem várja?

Figyelt kérdés
Meséljetek! ;) Nekünk első próbálkozós hónap, már van egy 3 évesünk!
2015. aug. 7. 19:27
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/487 A kérdező kommentje:

Nati, lehet, hogy később fogant a baba? Talán ezért nega még!

A teszteket ma hozta volna a futár, 2 munkanapon belül szállítanak! Te választhatod ki, hogy pl 15 ovutesztet és 5 terhességi tesztet kérsz (megjegyzés rovatba kell írni) és azt is, hogy ebből pl 2db 10es, 3 db 25ös érzékenységű legyen. Véleményt még nem tudok mondani, itt olvastam először erről az oldalról.

2015. aug. 24. 19:01
 202/487 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom Évi, július 27- augusztus 11-ig együtt voltunk párommal, 3.-án volt peteérésem szoval nem tudom, lehet hogy egyszerűen késik, Júniusban abba kellet hagynom a fogamzásgátlót Rezia nevű 28db-os gyógyszer volt eddig ez volt az egyik legjobb gyógyszer bevettem az utolsó szemet másnap megis jött a Yasminnel 21db-os-sal mindig késett, Szoval abba kellett hagynom Júniusban a Rezia-t PCO betegségem van egy Endroklinológus Júlisusban felírt nekem egy Meforal nevű gyógyszert és a pajzsmirigyemre egy L-Thiroxin Letrox nevű gyógyszert nem bírtam szedni max 1,5 hétig rosszúl voltam töle, ment a hasam és olyan szintű hányás rohamot kaptam tőle hogy majdnem megfulladtam, szoval júli első hetében abba is hagytam mind 2 gyógyszer szedését, Július vége felé mondtuk azt párommal,hogy babát szeretnénk, és próbáljuk meg... Ezeket a gyógyszereket (MEFORAL, L-Thiroxin (letrox) bő 1 hónapja nem szedem a fogamzásgátlót lassan 3 hónapja. nem tudom mi a helyzet. üdv Nati
2015. aug. 24. 19:37
 203/487 anonim ***** válasza:
2013-decemberében döntöttem úgy hogy nem szeretnék több gyógyszert szedni, abba Is hagytam a YASMINELLE gyógyszert. 2014. Júniusig minden rendben volt 30-31 napra megjött a menzeszem 2014. június 8-án volt mensim Júliusban kimaradt 2014. augusztus 12-én újra megjött, szeptember megint kimaradt, 2014. október 23-án újra megjött akkor döntöttem el,hogy oké nem játszok ilyet,hogy másfél havonta megjönn vagy sem. Újra elkezdtem szedni a YASMINELLE fogamzásgátlót De mivel 7-8 napokat késett így kellet nekem egy gyógyszer amivel pontosíthatóbb a menstruálcióm, 2015 árilisában felírta a doki a REZIA nevű fogamzásgátlot, májusban szépen ahogy bevettem a 28-dik gyógyszet másnapra megjött. De mivel elkellett mennem a endroklinológiára így a doki azt javasolta ha befejezem a gyógyszert ne kezdjem el a másik levelet szoval kb május óta nem szedek fogamzásgátlót, júniusban is megjött 31 napra, Útolsó menzim 2015,július.18. azóta semmi, Üdv Nati :)
2015. aug. 24. 19:44
 204/487 A kérdező kommentje:
Hm, hát Nati, pár nap és kiderül! Pajzsmirigyed mennyi volt?
2015. aug. 24. 20:37
 205/487 anonim ***** válasza:

Voltam cukorterheléses vérvételen párhonapja, cukor bevitel nélkül a cukrom 4,6 volt inzulin 17,5

75g cukor 2 óra után a cukrom volt 2,6 inzulin 46.12

de így is 2-es tsh-m lett a Doki azt modta h Hivatalossan azt kéne mondania hogy a 2-es tsh az tökéletes és semmi bajom de a cukor és az inzulin értékekből látszik,hogy valami nem stimmel, alapjáraton az inzulinnak 5-6 egésznek kellene lenie nekem 17 egész és cukor bevitel után 46 egész, magyarul több inzulint termelek mint ami kell ezért vagyok hízékony 146cm vagyok és 70-80 kiló között mozgok most, sokszor és sok féle fogyókurát kiprobáltam sokszor jó eredménnyel a legkisebb súlyóm 53kg volt ha híztam is max 55kiló voltam de valami nagyon felborult mert utoljára 73 kiló voltam... és most sehogy nem tudok leadni. üdv Nati

2015. aug. 24. 20:57
 206/487 anonim ***** válasza:

Sziasztok!!

Hát én jó lemaradtam!!

gratulálok annak akinek sikerült a baba és sajnálom,hogy nem sikerült sok mindenkinek!

Nati: ir-es vagy ezek szerint!a cukrod se jó mert az éhgyomri alá esik a 120 perces! az éhgyomri inzulin rettenetesen magas a 120 perces is!a diétát nem tartod?? én is ir-es vagyok sőt vékony! pajzsmirigy is alul működik! akkor detto egy cipőbe járunk sajnos! tsh 2 alatt kellene lennie!a fogamzásgátló rosszabb mint bármi aki pco ir-es!inszemes!

2015. aug. 25. 12:30
 207/487 anonim ***** válasza:

Ez nem a mi hónapunk volt 5 nap késéssel MA megjött. :(

Az az érdekes,hogy betartom a diétát sőt szinte nincs is étvágyam a "semmitől" képes vagyok hízni, Ez elég érdekes mert annak idején 16 éves koromban állapította meg a nőgyógyász hogy pco-m van. És Ő írta fel a fogamzásgátlót, akkor a DIANNE 35-öt szedtem. üdv Nati

2015. aug. 25. 16:09
 208/487 sz.nikol ***** válasza:

Nagyon sajnálom Nati! Ne csüggedj, ez volt az első hónapotok. Ritka, akinek elsőre sikerül.

Viszont én ma csinàltam tesztet. Pozitív!!! Még nem hiszem el! 😊 ❤️ Remélem minden rendben lesz!

2015. aug. 26. 08:13
 209/487 anonim ***** válasza:
Nikool, örülök hogy viszonozhatom a gratulációt, boldog babavárást kívánok! :)
2015. aug. 26. 12:44
 210/487 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok, bocsi, h el vagyok tűnve, a munka, utána a kislányom teljesen lefoglal. Nikooool, gratulalok!!! Elsőre sikerült. Vmi tipp nekünk?:) Nati, sajna a cukrod tényleg nem a legjobb, de lehet ezen segíteni!
2015. aug. 26. 17:54
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!