Van aki aug.20. körül nem várja?
Nati, lehet, hogy később fogant a baba? Talán ezért nega még!
A teszteket ma hozta volna a futár, 2 munkanapon belül szállítanak! Te választhatod ki, hogy pl 15 ovutesztet és 5 terhességi tesztet kérsz (megjegyzés rovatba kell írni) és azt is, hogy ebből pl 2db 10es, 3 db 25ös érzékenységű legyen. Véleményt még nem tudok mondani, itt olvastam először erről az oldalról.
Voltam cukorterheléses vérvételen párhonapja, cukor bevitel nélkül a cukrom 4,6 volt inzulin 17,5
75g cukor 2 óra után a cukrom volt 2,6 inzulin 46.12
de így is 2-es tsh-m lett a Doki azt modta h Hivatalossan azt kéne mondania hogy a 2-es tsh az tökéletes és semmi bajom de a cukor és az inzulin értékekből látszik,hogy valami nem stimmel, alapjáraton az inzulinnak 5-6 egésznek kellene lenie nekem 17 egész és cukor bevitel után 46 egész, magyarul több inzulint termelek mint ami kell ezért vagyok hízékony 146cm vagyok és 70-80 kiló között mozgok most, sokszor és sok féle fogyókurát kiprobáltam sokszor jó eredménnyel a legkisebb súlyóm 53kg volt ha híztam is max 55kiló voltam de valami nagyon felborult mert utoljára 73 kiló voltam... és most sehogy nem tudok leadni. üdv Nati
Sziasztok!!
Hát én jó lemaradtam!!
gratulálok annak akinek sikerült a baba és sajnálom,hogy nem sikerült sok mindenkinek!
Nati: ir-es vagy ezek szerint!a cukrod se jó mert az éhgyomri alá esik a 120 perces! az éhgyomri inzulin rettenetesen magas a 120 perces is!a diétát nem tartod?? én is ir-es vagyok sőt vékony! pajzsmirigy is alul működik! akkor detto egy cipőbe járunk sajnos! tsh 2 alatt kellene lennie!a fogamzásgátló rosszabb mint bármi aki pco ir-es!inszemes!
Ez nem a mi hónapunk volt 5 nap késéssel MA megjött. :(
Az az érdekes,hogy betartom a diétát sőt szinte nincs is étvágyam a "semmitől" képes vagyok hízni, Ez elég érdekes mert annak idején 16 éves koromban állapította meg a nőgyógyász hogy pco-m van. És Ő írta fel a fogamzásgátlót, akkor a DIANNE 35-öt szedtem. üdv Nati
Nagyon sajnálom Nati! Ne csüggedj, ez volt az első hónapotok. Ritka, akinek elsőre sikerül.
Viszont én ma csinàltam tesztet. Pozitív!!! Még nem hiszem el! 😊 ❤️ Remélem minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!